KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pedagógia, gyógypedagógia>Értelmileg súlyosan akadályozott emberek gyógypedagógiai foglalkoztatása – Tanulmánygyűjtemény

Értelmileg súlyosan akadályozott emberek gyógypedagógiai foglalkoztatása – Tanulmánygyűjtemény

Ft

Elfogyott

Elfogyott

A kötetben a súlyosan és halmozottan akadályozott emberek új, humanisztikus megközelítésû foglalkoztatása példáival nyit utat a szemléletmódnak, amely nem mond le a magatehetetlenekkel való kommunikációs lehetõségekrõl sem, értelmes elfoglaltságot kínál az intézményekben élõknek az úgynevezett esztétikai célzatú foglalkozásokkal, a lakókörnyezet átalakításával, új perspektívákat nyit az idõs értelmi fogyatékos emberek ellátásában.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 823 Kategória: Szerző: Hatos Gyula

Leírás

A kötetbe a szerzõ a súlyosan és halmozottan akadályozott emberek új, humanisztikus megközelítésû foglalkoztatása példáit vette fel. Általuk és segítségükkel szeretne utat nyitni annak a szemléletmódnak, amely nem mond le a magatehetetlenekkel való kommunikációs lehetõségekrõl sem, értelmes elfoglaltságot kínál az intézményekben élõknek az úgynevezett esztétikai célzatú foglalkozásokkal, a lakókörnyezet átalakításával, új perspektívákat nyit az idõs értelmi fogyatékos emberek ellátásában. Mindezt sajátos gyógypedagógiai és terápiás beállítódással teszi.

További információk

Szerző

Hatos Gyula

Kategóriák

Go to Top