KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Szakkönyv, Pedagógia, gyógypedagógia, Tesztek>Hatékonyan segíteni! Ötletgyűjtemény és tesztek pedagógusoknak

Hatékonyan segíteni! Ötletgyűjtemény és tesztek pedagógusoknak

Elfogyott

Hogyan segítsünk különböző tanulási problémák esetén a felső tagozatos és középiskolás tanulóknak? Ötletgyűjtemény és kidolgozott tesztek pedagógusoknak.
Ez a könyv elsősorban felső tagozatos és középiskolás tanulók tanárainak szól. A kiadvány diszlexiás, diszgráfiás és diszkalkuliás diákok tanításához nyújt segítséget, ám haszonnal forgathatja mindenki, aki bármilyen tanulási nehézséggel küzdő fiatallal foglalkozik. Kifejezetten azzal a szándékkal született, hogy a pedagógusoknak komoly támaszt nyújtson ahhoz, hogy – felismerjék, ha bármilyen tanulási probléma áll a tanuló gyenge teljesítményének hátterében – merjék és tudják szakemberhez küldeni az érintett diákot – hasznos segítséget tudjanak nyújtani a tanulási nehézségekkel küzdő tanítványoknak. Ez a könyv hangsúlyozottan nem arra tesz kísérletet, hogy a pedagógusokat a tanulási problémák szakértőjévé képezze. Ellenben közérthető nyelven próbál segítséget nyújtani ahhoz, hogy mit tegyünk, amikor tanácstalanok vagyunk. A kiadvány hasznos ötletekkel, kész feladatsorokkal támogatja az Ön munkáját, melyek által nemcsak a tanuló, hanem Ön is jelentős sikerélményeket érhet el az osztályteremben.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Hogyan segítsünk különböző tanulási problémák esetén a felső tagozatos és középiskolás tanulóknak? Ötletgyűjtemény és kidolgozott tesztek pedagógusoknak.

Ez a könyv elsősorban felső tagozatos és középiskolás tanulók tanárainak szól. A kiadvány diszlexiás, diszgráfiás és diszkalkuliás diákok tanításához nyújt segítséget, ám haszonnal forgathatja mindenki, aki bármilyen tanulási nehézséggel küzdő fiatallal foglalkozik.  Kifejezetten azzal a szándékkal született, hogy a pedagógusoknak komoly támaszt nyújtson ahhoz, hogy  – felismerjék, ha bármilyen tanulási probléma áll a tanuló gyenge teljesítményének hátterében  – merjék és tudják szakemberhez küldeni az érintett diákot  – hasznos segítséget tudjanak nyújtani a tanulási nehézségekkel küzdő tanítványoknak.  Ez a könyv hangsúlyozottan nem arra tesz kísérletet, hogy a pedagógusokat a tanulási problémák szakértőjévé képezze. Ellenben közérthető nyelven próbál segítséget nyújtani ahhoz, hogy mit tegyünk, amikor tanácstalanok vagyunk.  A kiadvány hasznos ötletekkel, kész feladatsorokkal támogatja az Ön munkáját, melyek által nemcsak a tanuló, hanem Ön is jelentős sikerélményeket érhet el az osztályteremben.

 „A nehezen haladó diákokkal való szöszmötölés, nagyon hasznos a mi számunkra is. Ha ők együttműködőbbek lesznek ezáltal, ha elérnek kisebb sikereket, azokkal mind a saját életünket is könnyebbé tesszük. Zökkenőmentesebbek, sőt élvezetesebbek lesznek az óráink a saját magunk számára is, az elért kis sikerek is sok energiával töltenek fel, összességében kevésbé fogjuk magunkat fáradtnak érezni egy-egy nap után.”

Kategóriák

Go to Top