KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Önfejlesztés, Óvodapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia, Relaxáció>Harmónia Pedagógia – A pedagógusok pszichikai jólétének és boldogságfaktorának gyakorlati zsebkönyve

Harmónia Pedagógia – A pedagógusok pszichikai jólétének és boldogságfaktorának gyakorlati zsebkönyve

Elfogyott

A nyári szünet alatt minden pedagógusnak szüksége van lelkileg is felfrissülni, hogy új lendülettel kezdődjön a szeptember!Ez a személyes hangvételű, gyakorlati zsebfüzet pontosan ezt nyújtja Neked: lélekfrissítő programot, amely önismereti gyakorlatokból, receptekből áll, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy év végén letedd azt a bizonyos követ, ami egész évben nyom, év elején könnyedebben kezd a nevelési évet, évközben elégedettebb, boldogabb életet élj, ezáltal megelőzd a kiégést. Hiszen mindenki szeretne napról napra boldogan, mosolyogva belépni az iskolába, az óvodába, vagy bármilyen köznevelési intézménybe, és stresszmentesen, könnyedén venni a napot.Kívánjuk, hogy a Te is megtapasztald, hogy a boldogság belülről fakad, és Te is képes vagy napról napra mosolyogva „állni a katedrán”!
Szerző: Páll Viktória

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Mi a Harmónia Pedagógia füzet célja? Szakmai sikerek. Pozitív elismerés készsége. A Te értékeid. A tanítványaid, csoportodba járó gyerekek értékei. A boldogság, mint elérendő cél.  Személyes kapcsolatok, a család. A stressz és a kezelése. Személyes jövőkép tervező.
Páll Viktória

További információk

Szerző

Ember Gabriella

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top