KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Matematika, Matematikai készség>Ez is matematika!? (játékdoboz) Matematika alapok, látványosan, játékos formában

Ez is matematika!? (játékdoboz) Matematika alapok, látványosan, játékos formában

5900 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Szórakoztató tanulás a 10-es és 20-as számkörben, feladatlapokkal, játékokkal. A játék célja a számjegyekkel való játékos ismerkedés és az alapműveletek gyakoroltatása a 10-es számkörben. A felépített színes tornyok, az aprólékos és ötletgazdag grafikának köszönhetően biztos éberen tartják a gyerekek figyelmét. Játék közben észrevétlenül sajátítják el a matematika alapjait.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 3110 Kategóriák: , Szerző: Harmath Nóra

Leírás

 

Szórakoztató tanulás a 10-es és 20-as számkörben, feladatlapokkal, játékokkal. A játék célja a számjegyekkel való játékos ismerkedés és az alapműveletek gyakoroltatása a 10-es számkörben. A felépített színes tornyok, az aprólékos és ötletgazdag grafikának köszönhetően biztos éberen tartják a gyerekek figyelmét. Játék közben észrevétlenül sajátítják el a matematika alapjait. A játékot 1–4 játékos játszhatja. A dobozban helyet kapott még 23 feladatlap (10-es, 20-as számkör), ezek a kártyáktól függetlenül, önállóan is használhatók. A lapok fénymásolhatók. Fejlesztő- és gyógypedagógusoknak, alsós tanítóknak, szülőknek egyaránt ajánlott. A játék tartalma: 300 műveleti kártya (összeadás, kivonás, pótlás), 100 számjegykártya és 70 színes toronyépítő kártya.

További információk

Szerző

Harmath Nóra

Kategóriák

Go to Top