KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Hangok a lakásban CD

3880 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Módszertani segédanyag a környezeti neveléshez. A CD a környezetünkben élő állatok hangjait tartalmazza. A mai gyerekek nagyon hozzászoktak az erőteljes képi hatásokhoz, így sok esetben látvány nélkül fel sem ismerik a legegyszerűbb, mindennapos zörejeket.

Leírás

Módszertani segédanyag a környezeti neveléshez. A CD a környezetünkben élő állatok hangjait tartalmazza. A mai gyerekek nagyon hozzászoktak az erőteljes képi hatásokhoz, így sok esetben látvány nélkül fel sem ismerik a legegyszerűbb, mindennapos zörejeket. Épp ezért különösen fontos a hallási észlelés, hallási emlékezet fejlesztése. A CD-n hallható anyagok több szempontból is segíthetik munkánkat. Színesíthetik, változatossá tehetik a foglalkozásokat, másrészt fejlesztik a gyerekek auditív észlelését, memóriáját. Ha betartjuk a fokozatosságot, és figyelembe vesszük a gyermekek életkori sajátosságait, egyéni képességeit, a CD természetes módon beépülhet több tevékenységbe.
Használatát – külön játékként vagy különböző foglalkozásokba beépítve – az alábbi területeken javasoljuk: a környezeti neveléshez – a család, foglalkozások, testrészek, testápolás területén bővíthetjük a kicsik ismereteit és szókincsét; a matematikai képességek fejlesztéséhez – számlálásos, sorszámozós gyakorlatokkal; az anyanyelvi fejlesztéshez – hangutánzó gyakorlatok, a hallás fejlesztése, memóriajátékok révén.
A CD-n összesen 40, a lakás különböző helyiségeihez (fürdőszoba, konyha, szoba) köthető hang hallható.

Kategóriák

Go to Top