KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Beszédértés, beszédfejlesztés, Logopédia szakkönyvek, Oktatási segédeszközök>Hangkontroll – Hallásélesítő készülék, logopédiai eszköz

Hangkontroll – Hallásélesítő készülék, logopédiai eszköz

41890 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Visszakapcsolja a képzett hangot – a lehető legkevesebb időbeli késéssel – a hangképző hallásközpontjába, ezzel helyettesíti az agy e területének működési diszfunkcióját.
A megkésett beszédfejlődésű gyermekek számára saját hangélményt ad, mely motiváció kiesést pótol, így a belsőhallás hiánya nem akadályozza többé a gyermeket a beszédfejlődésben. A készülék használata meggyorsítja a beszéd indítását, a kommunikáció kialakítását.
A pöszeség terápiában maximális lehetőséget ad a terapeuta számára a tökéletes hangkialakításra, mert a legkisebb képzési, kiejtési eltérést is hallhatóvá teszi. Elősegíti az auditív diszkriminálást, ezzel meggyorsítja a helyes hangképzés használatát.
A dadogás, hadarás terápiában hang kontrollként, lehetővé teszi a beszélő tudatos hangellenőrzését, a beszéd megfelelő ritmusának begyakorlását.
A pedagógiai gyakorlatban a készülék alkalmazásával meggyorsítható a helyesírás elsajátíttatása azoknál a tanulóknál, akik az akusztikus funkció gyengeség miatt, nehezen tanulnak meg helyesen írni.
A beszédtechnika órákon azonnali visszajelzést nyújt arról, milyen az összhangzás, így a beszélő csak a megfelelően kiejtett hangot, megfelelő ritmusú és hangsúlyú beszédet gyakorolja be.
Az idegen nyelv tanulásában rendkívüli eredmények érhetők el a készülék segítségével még a csökkent hallású tanulók esetében is.

Leírás

<p style=”text-align: justify;”>Visszakapcsolja a képzett hangot – a lehető legkevesebb időbeli késéssel – a hangképző hallásközpontjába, ezzel helyettesíti az agy e területének működési diszfunkcióját. <br />A <strong>megkésett beszédfejlődésű gyermekek számára</strong> saját hangélményt ad, mely motiváció kiesést pótol, így a belsőhallás hiánya nem akadályozza többé a gyermeket a beszédfejlődésben. A készülék használata meggyorsítja a beszéd indítását, a kommunikáció kialakítását. <br />A <strong>pöszeség terápiában</strong> maximális lehetőséget ad a terapeuta számára a tökéletes hangkialakításra, mert a legkisebb képzési, kiejtési eltérést is hallhatóvá teszi. Elősegíti az auditív diszkriminálást, ezzel meggyorsítja a helyes hangképzés használatát. <br />A <strong>dadogás, hadarás terápiában</strong> hang kontrollként, lehetővé teszi a beszélő tudatos hangellenőrzését, a beszéd megfelelő ritmusának begyakorlását. <br />A <strong>pedagógiai gyakorlatban</strong> a készülék alkalmazásával meggyorsítható a <strong>helyesírás elsajátíttatása</strong> azoknál a tanulóknál, akik az akusztikus funkció gyengeség miatt, nehezen tanulnak meg helyesen írni. <br />A <strong>beszédtechnika órákon</strong> azonnali visszajelzést nyújt arról, milyen az összhangzás, így a beszélő csak a megfelelően kiejtett hangot, megfelelő ritmusú és hangsúlyú beszédet gyakorolja be. <br />Az <strong>idegen nyelv tanulásában</strong> rendkívüli eredmények érhetők el a készülék segítségével még a csökkent hallású tanulók esetében is.</p>

Kategóriák

Go to Top