KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Beszédkészség, szókincs, Érzékelés, Érzelmek, Fejlesztő játékok, társasjátékok, Óvodapedagógia>Hang-helyzet lottó CD-vel – Képességfejlesztő játék Előrendelhető

Hang-helyzet lottó CD-vel – Képességfejlesztő játék Előrendelhető

14970 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A 48 hangot tartalmazó CD-hez 6 különböző, a gyerekek életéhez köthető témával kapcsolatos kép tartozik. Témák: kert, konyha, utca, tér, erdő és strand. Amikor a gyerekek hallják a hangot, meg kell keresniük a képen azt a tárgyat, állatot, személyt, amihez tartozik. 6-szor hallhatóak a hangok, először sorban a képek szerint, utána össze-vissza.

Leírás

Előrendelhető termék. A 48 hangot tartalmazó CD-hez 6 különböző, a gyerekek életéhez köthető témával kapcsolatos kép tartozik. Témák: kert, konyha, utca, tér, erdő és strand. Amikor a gyerekek hallják a hangot, meg kell keresniük a képen azt a tárgyat, állatot, személyt, amihez tartozik. 6-szor hallhatóak a hangok, először sorban a képek szerint, utána össze-vissza. Tartalma: 1db 60 perces CD, 6 kartonkép, 50 műanyag korong, 1 tanári útmutató. Ajánlott 1-6 gyermek részére, 4 éves kortól. <br />Webáruházunkban azonnal megvásárolható, személyes vásárlás esetén üzletünkben megrendelhető.

Kategóriák

Go to Top