KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Játékgyűjtemény, Mozgás, sport, Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia>Gyerek labdajáték II. – Sportjátékok megalapozása óvodában és alsó tagozatban

Gyerek labdajáték II. – Sportjátékok megalapozása óvodában és alsó tagozatban

3230 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Gyerek labdajáték II. a sportjátékok megalapozásához a mozgásanyag feldolgozásával és annak testnevelési játékokban történő alkalmazásával ad iránymutatást az óvodások és a kisiskolások körében a labdázás elemi ismereteinek és készségeinek elsajátíttatásához és a labdázás megszerettetéséhez. A Gyerek labdajáték II. szorosan kapcsolódik a Gyerek labdajáték. Sportjátékok megalapozása (fejlesztő mozgásprogram a 4-10 éves korosztály számára) első kötetéhez azáltal, hogy annak módszertani tudnivalókkal kapcsolt kidolgozása és játékban történő alkalmazása.

Leírás

A Gyerek labdajáték II. megírását a pedagógiai gyakorlat során felmerült visszajelzések igényelték. A sportjátékok megalapozását elősegítő mozgásfejlesztő program a Gyerek labdajáték első kötete felkeltette a megújulásra fogékony óvók és tanítók érdeklődését. A labdázás elsajátítására ás megszerettetésére készült program rövid idő alatt ismertté vált, mivel gyakorlatközeli feldolgozásával és mozgásanyagával jól illeszkedik az óvoda és az alsó tagozat pedagógiai programjának mozgásfejlesztéssel kapcsolatos fejezeteihez. A program bevezetése és megvalósítása szakmai körök véleményei szerint is megbízható alapot szolgáltat a leggyakoribb sportjátékok elemi ismereteinek játékos formában történő elsajátíttatásához. Ezért előremutató és hasznos lehet minden olyan oktatási segédlet, amely a szakmai-módszertani tudnivalók egységes ás következetes alkalmazását segíti elő.
A Gyerek labdajáték II. a sportjátékok megalapozásához a mozgásanyag feldolgozásával és annak testnevelési játékokban történő alkalmazásával ad iránymutatást az óvodások és a kisiskolások körében a labdázás elemi ismereteinek és készségeinek elsajátíttatásához és a labdázás megszerettetéséhez. A Gyerek labdajáték II. Sportjátékok megalapozása óvodában és alsó tagozatban könyv szorosan kapcsolódik a Gyerek labdajáték. Sportjátékok megalapozása (fejlesztő mozgásprogram a 4-10 éves korosztály számára) első kötetéhez azáltal, hogy annak módszertani tudnivalókkal kapcsolt kidolgozása és játékban történő alkalmazása.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top