Share on Pinterest
There are no images.
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Csomagajánlatok, Logopédia fejlesztő kiadványok>Gyakorlófüzet a sziszegő hangok tanításához + Logotéka Játsszunk a hangokkal! Sz

Gyakorlófüzet a sziszegő hangok tanításához + Logotéka Játsszunk a hangokkal! Sz

3400 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A sziszegő hangok gyakorlására szolgáló füzet a terápia azon szakaszában használható, amikor a szavakban, mondatokban, mesékben történő alkalmazás következik. A sziszegő hangok gyakorlására szolgáló füzet összeállításánál a szerzők figyelembe vették a gyermekek életkori sajátosságait, a logopédiai módszertan alapelveit és a rajzolhatóságot. Minden hang bevezetésekor a hívókép mellett a szájkép és a betű is szerepel, majd az automatizálást szolgáló képek következnek.

A Logo-Téka Játsszunk a hangokkal! játékosan, cselekvéses formában gyakorolhatja a gyermek a hangokra való figyelést akár óvodás korban, akár iskolakezdéskor.

 

Cikkszám: LG107-1 Kategóriák: , , Címkék: , , , Szerző: Dékány J., Korompai I., Krasznár J., Szekeres Zs.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A sziszegő hangok gyakorlására szolgáló füzet a terápia azon szakaszában használható, amikor a logopédus a hangot már kialakította, differenciálta, s magánhangzó kapcsolatokban rögzítette a beszédhibás gyermekkel, – tehát a szavakban, mondatokban, mesékben történő alkalmazás következik. A Gyakorlófüzet a sziszegő hangok tanításához kiadvány összeállításánál a szerzők figyelembe vették a gyermekek életkori sajátosságait, a logopédiai módszertan alapelveit és a rajzolhatóságot. Minden hang bevezetésekor a hívókép mellett a szájkép és a betű is szerepel, majd az automatizálást szolgáló képek következnek. Minden lap alján felsorolásra kerül a szókészlet is. így a kisiskolásoknak külön lépés lehet a szókép elolvasása, egyeztetése a képpel, ill. a szó leírása a kép alá.

A Logotéka Játsszunk a hangokkal! olyan anyanyelvi képességek fejlesztését tűzte ki célul, melyek elengedhetetlenül szükségesek az iskolába lépéshez. Ilyenek például a hallási figyelem, a verbális emlékezet, a hang differenciális, a beszédészlelés, a szövegalkotás. Ha ezek a képességek nem működnek megfelelően, akkor a kisgyermek nehezebben, vagy egyáltalán nem fogja tudni elsajátítani az írás és az olvasás készségét. A Logo-Téka Játsszunk a hangokkal! játékosan, cselekvéses formában gyakorolhatja a gyermek a hangokra való figyelést akár óvodás korban, akár iskolakezdéskor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Dékány J., Korompai I., Krasznár J., Szekeres Zs.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák