Főoldal>Érettségi, Felvételi, Nyelvtanulás>Gyakori hibák A-Z Angol

Gyakori hibák A-Z Angol

1690 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Gyakori hibák A-Z könyv három részből áll. Az első részben a nyelvtanhoz, a másodikban a szókincshez kapcsolódó tipikus hibák találhatóak, ábécérendbe szerkesztve. Egy-egy nyelvtani jelenség, illetve szó helyes használatát kék színnel kiemelt példamondatokon keresztül mutatjuk be. A német mondat mellett megtalálja annak magyar fordítását is. A harmadik részben pedig tesztelheti, hogy mennyire sikerült elsajátítania a könyvben foglaltakat.

Cikkszám: RBKL4214 Kategóriák: , ,

Leírás

A Gyakori hibák A-Z angol kiadvány segítségével felismerheti és elkerülheti az angol nyelvtanulás során előforduló leggyakoribb nyelvtani és szókincs hibákat.

A könyv három részből áll. Az első részben a nyelvtanhoz, a másodikban a szókincshez kapcsolódó tipikus hibák találhatóak, ábécérendbe szerkesztve. Egy-egy nyelvtani jelenség, illetve szó helyes használatát kék színnel kiemelt példamondatokon keresztül mutatjuk be. A német mondat mellett megtalálja annak magyar fordítását is. A harmadik részben pedig tesztelheti, hogy mennyire sikerült elsajátítania a könyvben foglaltakat.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top