KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő kiadványok óvodásoknak>Gondolkodás fejlesztése>Gondolkozz együtt Bobó macival! – Feladatok és játékok a gondolkodás fejlesztéséhez 4−7 éves korú gyermekek számára

Gondolkozz együtt Bobó macival! – Feladatok és játékok a gondolkodás fejlesztéséhez 4−7 éves korú gyermekek számára

690 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A gyerekek a hétköznapokban is gyakran találkoznak olyan helyzetekkel, amelyek magyarázatára maguktól kell rájönniük. Az iskolában pedig elvárás a miértek és hogyanok megtalálása. E füzet lehetőséget kínál a gyakorlásra.  A füzet feladatai fejlesztik: a gondolkodási műveleteket; a logikus gondolkodást, a sorrendiség felismerését; a finommotorikát, a Gestalt látást; a mennyiségek felismerését.

Cikkszám: 3093 Kategória:

Leírás

Sok-sok érdekes feladat, amelyek arra várnak, hogy megoldd őket. A gyerekek a hétköznapokban is gyakran találkoznak olyan helyzetekkel, amelyek magyarázatára maguktól kell rájönniük. Az iskolában pedig elvárás a miértek és hogyanok megtalálása. E füzet lehetőséget kínál a gyakorlásra.  A füzet feladatai fejlesztik: a gondolkodási műveleteket; a logikus gondolkodást, a sorrendiség felismerését; a finommotorikát, a Gestalt látást; a mennyiségek felismerését.

Kategóriák

Go to Top