KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Nevelés, tanácsadás, Pedagógia, gyógypedagógia>Gondolat – ébresztő! Egy apa jegyzetei a siket gyermekek oktatásáról

Gondolat – ébresztő! Egy apa jegyzetei a siket gyermekek oktatásáról

Ft

Elfogyott

Elfogyott

A siketeken kívül alig valaki tudja, hogy Magyarország második legnagyobb nyelvi kisebbsége a jelnyelven beszélők közössége. Rajtunk kívül alig valaki gondol ma még arra, hogy pár éven belül mekkora változások kell történjenek végre a siketek oktatásában. Rajtatok kívül senki nem fogja megalapozni azt a jövőt, amiben anyanyelven tanulhatnak a siket gyerekek. Nagy felelősség ez, és nagy lehetőség is.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 3256 Kategóriák: , Szerző: Kárpáti Árpád Zoltán

Leírás

Siketek kétnyelvű oktatásáról sokan beszélnek, de végre valaki írt is róla. Nem egy tartalmatlan cikket írt, egy alig olvasott napilapban, hanem végre valami komolyat. Egy igazi szakkönyvet azoknak, akik szeretnének komolyan ismerkedni a kérdéssel. A siketeken kívül alig valaki tudja, hogy Magyarország második legnagyobb nyelvi kisebbsége a jelnyelven beszélők közössége. Rajtunk kívül alig valaki gondol ma még arra, hogy pár éven belül mekkora változások kell történjenek végre a siketek oktatásában. Rajtatok kívül senki nem fogja megalapozni azt a jövőt, amiben anyanyelven tanulhatnak a siket gyerekek. Nagy felelősség ez, és nagy lehetőség is.

További információk

Szerző

Kárpáti Árpád Zoltán

Kategóriák

Go to Top