KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

GOH beszédhallást vizsgáló készülék

84500 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

GOH beszédhallást vizsgáló készülék. A GOH rendszerű beszédhallás-ellenőrző digitális szűrőkészülékkel a beszédhallás szűréses ellenőrzését lehet elvégezni. A rendszeres ellenőrzés főleg kisgyermekek esetében fontos, hogy minél előbb kiderüljenek azok a rejtett problémák, amelyek a normál, elvárható beszédhallás fejlődését bármilyen formában akadályozzák. Az életkorspecifikus beszédészlelés és beszédmegértés az iskolai tanulás alapja, ezek a működések pedig a megfelelő beszédhalláson alapszanak. A szűrés eredménye jelzi, hogy a gyermek beszédhallása ép vagy gyengén, esetleg erősen károsodott. A GOH beszédhanghallás készülékkel végzett szűrés eredménye utal az esetleges problémákra, a zavar mértékét és típusát azonban orvosi vizsgálat során kell megállapítani. A készülék nem orvosi műszer: szűrő jellegű, általános információt nyújt a beszédhallás állapotáról. Kiválóan alkalmas rendszeres, gyors és tömeges szűrésre a gyermek közvetlen környezetében (akár a családban is).

Leírás

GOH beszédhallást vizsgáló készülék.

A GOH rendszerű beszédhallás-ellenőrző digitális szűrőkészülékkel a beszédhallás szűréses ellenőrzését lehet elvégezni. A rendszeres ellenőrzés főleg kisgyermekek esetében fontos, hogy minél előbb kiderüljenek azok a rejtett problémák, amelyek a normál, elvárható beszédhallás fejlődését bármilyen formában akadályozzák. Az életkorspecifikus beszédészlelés és beszédmegértés az iskolai tanulás alapja, ezek a működések pedig a megfelelő beszédhalláson alapszanak. A szűrés eredménye jelzi, hogy a gyermek beszédhallása ép vagy gyengén, esetleg erősen károsodott. A Mondom 2000 GOH szűrés eredménye utal az esetleges problémákra, a zavar mértékét és típusát azonban orvosi vizsgálat során kell megállapítani. A készülék nem orvosi műszer: szűrő jellegű, általános információt nyújt a beszédhallás állapotáról. Kiválóan alkalmas rendszeres, gyors és tömeges szűrésre a gyermek közvetlen környezetében (akár a családban is).

A készülék használatához szakképzettség nem szükséges, a szűréssel éppen az a cél, hogy a beszédhallás, nem megfelelő fejlettségét minél korábban  felfedjük.

A beszédhallás-ellenőrző készüléket előnyösen alkalmazhatják óvónők, logopédu­sok, peda­gógusok és szülők.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top