Főoldal>Pedagógia, gyógypedagógia, Pszichológia>A segítő készségek fejlesztése – Gyakorlatok és munkafüzet a “Képzett segítő” című könyvhöz

A segítő készségek fejlesztése – Gyakorlatok és munkafüzet a “Képzett segítő” című könyvhöz

Ft

Elfogyott

Elfogyott

A munkafüzet az önismereti gyakorlatok széles spektrumát is felvonultatja, hogy alaposan szemügyre vehesse saját, segítőszerepével kapcsolatos erősségeit s gyenge pontjait. Ez többek között azt is jelenti, hogy mielőtt másokon alkalmazná, kipróbálhatja önmagán is a modellt. a gyakorlatok jóvoltából megszilárdulhat erősségeiben, melyek alkalmassá teszik a hatékony segítségnyújtásra, és leküzdheti gyengeségeit, melyek útjában állnak annak, hogy támogathassa klienseit problémáik megoldásában.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 1759 Kategóriák: , Szerző: Gerard Egan

Leírás

A készségek tényleges elsajátításához elengedhetetlen a feladatok önálló elvégzése, a csoporttársaival folytaot interakciók, illetve a hétköznapi kommunikáció során zajló gyakorlás. Ha a készségek valamelyikének már eleve birtokában van, akkor a gyakorlatok ezek tökéletesítésében segítenek. A munkafüzet az önismereti gyakorlatok széles spektrumát is felvonultatja, hogy alaposan szemügyre vehesse saját, segítőszerepével kapcsolatos erősségeit s gyenge pontjait. Ez többek között azt is jelenti, hogy mielőtt másokon alkalmazná, kipróbálhatja önmagán is a modellt. a gyakorlatok jóvoltából megszilárdulhat erősségeiben, melyek alkalmassá teszik a hatékony segítségnyújtásra, és leküzdheti gyengeségeit, melyek útjában állnak annak, hogy támogathassa klienseit problémáik megoldásában.

További információk

Szerző

Gerard Egan

Kategóriák

Go to Top