KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Logopédia fejlesztő kiadványok, Óvodapedagógia>Figyelem! Szépen beszélek! 7. F, V Képességfejlesztő feladatok a pöszeség terápiájához

Figyelem! Szépen beszélek! 7. F, V Képességfejlesztő feladatok a pöszeség terápiájához

1990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A könyv feladatainak segítségével beszédhibás gyermekek beszédét és számos egyéb képességét játékos formában fejleszthetjük, ahogy azon készségeket is, melyek nélkülözhetetlenek az iskolába lépéshez. A figyelem, a logikai gondolkodás, téri tájékozódás mellett a szövegértési, számolási, rajz, vizuális percepciós és olvasási készség fejlesztése, valamint a szókincsbővítés is nagy hangsúlyt kap. A képekkel illusztrált, változatos feladatok egyaránt alkalmasak az ép beszédű és beszédhibás gyermekek fejlesztésére.

Cikkszám: GA3426 Kategóriák: , Szerző: Gali Anita

Leírás

 

Logopédusok és szurdopedagógusok, tanítók, óvodapedagógusok és szülők figyelmébe ajánljuk. A hét részes sorozat kötetei szerkezeti felépítése egységes, ezáltal lehetőséget ad az azonos feladattípussal, de gyermekenként eltérő hang és képanyaggal történő foglalkozásra. A könyv feladatainak segítségével beszédhibás gyermekek beszédét és számos egyéb képességét játékos formában fejleszthetjük, ahogy azon készségeket is, melyek nélkülözhetetlenek az iskolába lépéshez. A figyelem, a logikai gondolkodás, téri tájékozódás mellett a szövegértési, számolási, rajz, vizuális percepciós és olvasási készség fejlesztése, valamint a szókincsbővítés is nagy hangsúlyt kap. A képekkel illusztrált, változatos feladatok egyaránt alkalmasak az ép beszédű és beszédhibás gyermekek fejlesztésére.

1. kötet: SZ, Z, C

2. kötet: S, ZS, CS

3. kötet: L, R

4. kötet: TY, GY, NY

5. kötet: K, G

6. kötet: Ö, Ü

7. kötet: F, V

További információk

Szerző

Gali Anita

Kategóriák

Go to Top