KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Balkezeseknek, Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Gyakorlók, Írás, olvasás>Jobb és balkezes – Betű és szám gyakorlófüzet 1. osztályosok részére

Jobb és balkezes – Betű és szám gyakorlófüzet 1. osztályosok részére

2100 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Jobb és balkezes gyakorlófüzet első része az íráselemeket dolgozza fel. Konkrét tárgyi alakfelfogásból kiindulva ismerkednek a tanulók a betűelemekkel, majd átrajzolásos feladatok segítik absztrakt gondolkodásuk fejlődését, miközben a tárgy alakja jellé lesz. A vonalrendszerben jelenik meg az íráselem jobb oldali előírása, mely lehetővé teszi, hogy a gyermek lássa azt, amit írnia kell. A füzet második és harmadik része az írott kis- illetve nagybetűket foglalja magába. A negyedik rész a számokat tartalmazza 10-ig.

Leírás

A jobb- és balkezes gyakorlófüzet tanórai használatra készült, de első osztályok fejlesztő foglalkozásain, a felzárkóztató foglalkozásokon, a diszlexiás gyermekeknél, jobbkezes tanulóknál és a kisegítő iskolások fejlesztésénél is alkalmazható. A füzet első része az íráselemeket dolgozza fel. Konkrét tárgyi alakfelfogásból kiindulva ismerkednek a tanulók a betűelemekkel, majd átrajzolásos feladatok segítik absztrakt gondolkodásuk fejlődését, miközben a tárgy alakja jellé lesz. A vonalrendszerben jelenik meg az íráselem jobb oldali előírása, mely lehetővé teszi, hogy a gyermek lássa azt, amit írnia kell. A füzet második és harmadik része az írott kis- illetve nagybetűket foglalja magába. A negyedik rész a számokat tartalmazza 10-ig. A munkafüzet bármelyik olvasás írástanítási programhoz alkalmazható.

További információk

Szerző

Gabosné Balogh Judit

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top