Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Logopédia fejlesztő kiadványok>Fülelj és rajzolj! 1-2-3. kötet Feladatlapok hangpárok differenciálásához

Fülelj és rajzolj! 1-2-3. kötet Feladatlapok hangpárok differenciálásához

2630 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Fülelj és Rajzolj! három kötetében található játékos hangdifferenciáló feladatok logopédusoknak és tanítóknak egyaránt hasznosak.
A pösze foglalkozásokon a szenzoros, majd motoros differenciálást teszik érdekesebbé, és használhatjuk őket a diszlexia prevenciós terápia nyelvi készségeket fejlesztő szakaszában is.
Az iskolák első osztályaiban színesebbé, változatosabbá tehetjük a betűk tanítását a feladatlapok segítségével.
Ügyesíthetjük vele a tanulók beszédészlelését és hallásfigyelmét.
A megadott feladatokat kiegészíthetjük még egyéb, nyelvi készséget fejlesztő feladatokkal. Mint fejlesztő, színező könyv kellemes időtöltést jelent minden egyes óvodás, kisiskolás gyermeknek, játékos, vidám időtöltést nyújtva a logopédiai „órák” anyagának, vagy a betűk tanulásának gyakorlásához, a családi programokhoz.

Cikkszám: KRF2659 Kategóriák: , Címkék: , Szerző: Tamás Eszter

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A Fülelj és Rajzolj! három kötetében található játékos hangdifferenciáló feladatok logopédusoknak és tanítóknak egyaránt hasznosak. A pösze foglalkozásokon a szenzoros, majd motoros differenciálást teszik érdekesebbé, és használhatjuk őket a diszlexia prevenciós terápia nyelvi készségeket fejlesztő szakaszában is. Az iskolák első osztályaiban színesebbé, változatosabbá tehetjük a betűk tanítását a feladatlapok segítségével. Ügyesíthetjük vele a tanulók beszédészlelését és hallásfigyelmét. A megadott feladatokat kiegészíthetjük még egyéb, nyelvi készséget fejlesztő feladatokkal pl.: színezd ki / karikázd be az állatok / járművek… képét, vagy egy megadott képet, ami pl. a hóember és a létra képe között van. Kérjük, hogy mondjanak mondatot a megtalált / nekik legjobban tetsző képpel. Mint fejlesztő, színező könyv kellemes időtöltést jelent minden egyes óvodás, kisiskolás gyermeknek, játékos, vidám időtöltést nyújtva a logopédiai „órák” anyagának, vagy a betűk tanulásának gyakorlásához, a családi programokhoz. Fülelj és rajzolj! 1. kötete: Feladatlapok a g-k, t-d, h-k, t-k, d-g hangpárok differenciálásához. Fülelj és rajzolj! 2. kötete: Feladatlapok a gy-d, gy-ny, ty-cs, n-ny, valamint az l-j, j-r, l-r hangpárok differenciálásához. Fülelj és rajzolj! 3. kötete: Feladatlapok a cs-c, cs-zs, cs-s, s-z, s-zs, sz-c, sz-s, sz-z, z-c hangpárok differenciálásához.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Tamás Eszter

Érdekelhetnek még…