Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Óvodapedagógia, Tesztek>Iskolakészültség megállapítása. Az óvodáskorú gyermek megismerésének, fejlesztésének rendszere és eszköztára 7.

Iskolakészültség megállapítása. Az óvodáskorú gyermek megismerésének, fejlesztésének rendszere és eszköztára 7.

1885 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az óvodáskorú gyermek megismerésének, fejlesztésének rendszere és eszköztára 7. A szerzõk célja, hogy a „bemenettõl a kimenetig” felelõsségteljesen kövessék végig az óvodapedagógusok a gyermek fejlõdését, és ehhez, valamint a gyermekek fejlesztéséhez szakszerû eszközként használhassák a kiadvány sorozatot. Hatékonyan és könnyen használható eszközökre igen nagy szüksége van az óvodapedagógusoknak, tekintettel, hogy polihisztorként rengeteg feladat terheli le figyelmüket és energiájukat a gyerekekkel töltött munkaórák idején.

Cikkszám: 1132 Kategóriák: , , Szerző: Fonay T., Kissné Takács E., Rákóczi Z.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A szerzõk célja, hogy a „bemenettõl a kimenetig” felelõsségteljesen kövessék végig az óvodapedagógusok a gyermek fejlõdését, és ehhez, valamint a gyermekek fejlesztéséhez szakszerû eszközként használhassák a kiadvány sorozatot. Hatékonyan és könnyen használható eszközökre igen nagy szüksége van az óvodapedagógusoknak, tekintettel, hogy polihisztorként rengeteg feladat terheli le figyelmüket és energiájukat a gyerekekkel töltött munkaórák idején. Az óvodáskorú gyermek megismerésének, fejlesztésének rendszere és eszköztára sorozat kötetei: A gyermek megismerésének elsõ lépései; Testi érettség, motoros képesség; Értelmi képességek; Érzelmi-akarati képességek; Szocializációs képességek; Anyanyelvi képességek; Iskolakészültség megállapítása; Játsszunk együtt! Értelmi képességek fejlesztése; Játsszunk együtt! Anyanyelvi képességek fejlesztése.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Fonay T., Kissné Takács E., Rákóczi Z.

Kategóriák