Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Tesztek>A gyermek megismerésének első lépései. Az óvodáskorú gyermek megismerésének, fejlesztésének rendszere és eszköztára 1.

A gyermek megismerésének első lépései. Az óvodáskorú gyermek megismerésének, fejlesztésének rendszere és eszköztára 1.

1440 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az óvodáskorú gyermek megismerésének, fejlesztésének rendszere és eszköztára 1. A szerzõk célja, hogy a „bemenettõl a kimenetig” felelõsségteljesen kövessék végig az óvodapedagógusok a gyermek fejlõdését, és ehhez, valamint a gyermekek fejlesztéséhez szakszerû eszközként használhassák a kiadvány sorozatot. Hatékonyan és könnyen használható eszközökre igen nagy szüksége van az óvodapedagógusoknak, tekintettel, hogy polihisztorként rengeteg feladat terheli le figyelmüket és energiájukat a gyerekekkel töltött munkaórák idején.

Cikkszám: 1126 Kategóriák: , Szerző: Fonay, Kissné

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A szerzõk célja, hogy a „bemenettõl a kimenetig” felelõsségteljesen kövessék végig az óvodapedagógusok a gyermek fejlõdését, és ehhez, valamint a gyermekek fejlesztéséhez szakszerû eszközként használhassák a kiadvány sorozatot. Hatékonyan és könnyen használható eszközökre igen nagy szüksége van az óvodapedagógusoknak, tekintettel, hogy polihisztorként rengeteg feladat terheli le figyelmüket és energiájukat a gyerekekkel töltött munkaórák idején. Az óvodáskorú gyermek megismerésének, fejlesztésének rendszere és eszköztára sorozat kötetei: A gyermek megismerésének elsõ lépései; Testi érettség, motoros képesség; Értelmi képességek; Érzelmi-akarati képességek; Szocializációs képességek; Anyanyelvi képességek; Iskolakészültség megállapítása; Játsszunk együtt! Értelmi képességek fejlesztése; Játsszunk együtt! Anyanyelvi képességek fejlesztése.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Fonay, Kissné