Share on Pinterest
There are no images.
Osszd meg barátaiddal


Submit
Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc>Fodorné dr. Földi Rita:Testnevelési játékok a tanulási zavarok prevenciójában

Fodorné dr. Földi Rita:Testnevelési játékok a tanulási zavarok prevenciójában

1200 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A mozgásfejlesztés, testsémafejlesztés, percepciófejlesztés, és a verbalitás fejlesztése is hatékonyan valósítható meg testnevelési játékok felhasználásával, a gyermek elsõdleges tevékenységébe illeszkedve biztosítják azokat a változatos ingerfelvételeket, amelyek a biológiai fejlõdés és érés alapját képezik, segítik a tanulási zavarok prevencióját és korrekcióját. A játék folyamán fejlõdnek a pszichikus alapfunkciók, valamint az érzékek közötti asszociáció, az interszenzoros integritás.

Cikkszám: 1442 Kategória:

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A fejlesztendõ területek – mozgásfejlesztés, testsémafejlesztés, percepciófejlesztés, és a verbalitás fejlesztése is – hatékonyan valósítható meg testnevelési játékok felhasználásával. A testnevelési játékok a gyermek elsõdleges tevékenységébe illeszkedve biztosítják azokat a változatos ingerfelvételeket, amelyek a biológiai fejlõdés és érés alapját képezik, segítik a tanulási zavarok prevencióját és korrekcióját. A játék folyamán fejlõdnek a pszichikus alapfunkciók, valamint az érzékek közötti asszociáció, az interszenzoros integritás.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.