KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Afázia, Anyanyelv, Logika, Matematika, Tanulási technikák, Tehetségfejlesztés>Fejleszd az agyad! – Több, mint 300 technika, rejtvény és feladat

Fejleszd az agyad! – Több, mint 300 technika, rejtvény és feladat

3900 Ft 3510 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A könyv elsõ része teóriákkal és módszerekkel foglalkozik, nagyobb helyet hagyva a szerzõ gazdag csoportvezetõi tapasztalatainak, esetleírásainak. A második rész gyakorlatokat tartalmaz, tematikus csomagokba összefogva (86 feladat, szerepjáték).

Leírás

Őrületbe kerget, hogy mindig elfelejted mások nevét, a jelszavad, vagy azt, hogy hová tetted a kulcsodat? Szeretnéd fejleszteni a szókincsed, a számolási vagy a tanulási készséged?
Tornáztasd az agyad, tanulj hasznos memóriafejlesztő technikákat, és tartsd fitten az elméd szórakoztató feladatokkal, érdekes fejtörőkkel.
Pontozd az előmeneteled fejezetről fejezetre haladva, vagy lapozz rögtön ahhoz a részhez, ahol a számodra nehézséget okozó területek fejlesztéséről olvashatsz.
Ne hagyd, hogy összezavarjon a matek, és ne bánkódj, ha nem elég bő a szókincsed – a Fejleszd az agyad!átfogó kötet segít, hogy kiteljesíthesd mentális képességeidet.

További információk

Szerző

Joey Levy

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top