KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Afázia, Figyelem, koncentráció, Képességfejlesztés>Fejleszd a memóriád! – Több mint 200 vizuális feladat és technika

Fejleszd a memóriád! – Több mint 200 vizuális feladat és technika

3900 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A Fejleszd a memóriád! vizualitásra építő könyv, mely bemutatja, hogyan javíthatjuk az emlékek rögzítésének és felidézésének képességét, hogy könnyebben birkózhassunk meg a mindennapi élet kihívásaival.
Egyszerű, mégis zseniális feladatok, amelyekkel fejleszthetjük a memóriánk különböző területeit – köztük a rövid és hosszú távú emlékezetünket -, csökkenthetjük a feledékenységet, és javíthatjuk az általános mentális állapotunkat. Bármely korosztály számára, amely szeretné szórakoztató módon fejleszteni az emlékezőtehetségét.

Cikkszám: VBL2887 Kategóriák: , , Szerző: Dr. Pascale Michelon

Leírás

Eddig talán nem is gondoltuk volna, hogy a memóriánk képekkel fejleszthető a leghatékonyabban. A Fejleszd a memóriád! vizualitásra építő könyv, mely bemutatja, hogyan javíthatjuk az emlékek rögzítésének és felidézésének képességét, hogy könnyebben birkózhassunk meg a mindennapi élet kihívásaival.
Egyszerű, mégis zseniális feladatok, amelyekkel fejleszthetjük a memóriánk különböző területeit – köztük a rövid és hosszú távú emlékezetünket -, csökkenthetjük a feledékenységet, és javíthatjuk az általános mentális állapotunkat.
Rengeteg érdekes információ a memória működéséről, az emlékek tárolásáról, a felejtés természetéről és az agyunk képlékenységéről.
Számos, igazoltan hatékony módszer, amely megkönnyíti a listák, születésnapok, nevek és arcok memorizálását.
Bármely korosztály számára, amely szeretné szórakoztató módon fejleszteni az emlékezőtehetségét.
Dr. Pascale Michelon a Washingtoni Egyetem kognitív tudósa, illetve a The Memory Practice alapítója, amelynek célja az egészséges és fitt elme megőrzésének elősegítése.

 

További információk

Szerző

Dr. Pascale Michelon

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top