Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Dyscalculine számolólapok, Pedagógia, gyógypedagógia, Tesztek>FDL Diszkalkulia szűrő- és vizsgálólap 4. szint Százas számkör Dyscalculine

FDL Diszkalkulia szűrő- és vizsgálólap 4. szint Százas számkör Dyscalculine

13550 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az FDL diszkalkulia szűrő- és vizsgálólap 3. szintje a százas számkör hibaanalízisre alkalmas. A szintek életkorra és számkörre vannak kidolgozva Az elvégzett vizsgálatkor láthatóvá válik, hogy mely funkciók sérültek, vagy maradtak el a fejlődésben.
Az FDL fejlődési dyscalculia szűrő-és vizsgálati lapok 6 szinten mérik a gyermek numerikus képességeit, számolási teljesítményét. A szintek életkorra és számkörre vannak kidolgozva.  Figyelembe veszik a kognitív -, és a neuropszichológiai kutatások legújabb eredményeit, kifejezetten a numerikus feldolgozást, az aritmetikai képességeket és a matematikai készséget mérik.

A szintek egymásra épülnek, különböző számkörökben vizsgálják a számlálás, a numerikus információfeldolgozás, az aritmetika, a verbális feldolgozás, a fogalomértés és használat mintázatát és szintjeit.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az FDL diszkalkulia szűrő- és vizsgálólap 3. szintje a százas számkör hibaanalízisre alkalmas. A szintek életkorra és számkörre vannak kidolgozva Az elvégzett vizsgálatkor láthatóvá válik, hogy mely funkciók sérültek, vagy maradtak el a fejlődésben. Az FDL, fejlődési dyscalculia szűrő-és vizsgálati lapok 6 szinten mérik a gyermek numerikus képességeit, számolási teljesítményét. A szintek életkorra és számkörre vannak kidolgozva.  Figyelembe veszik a kognitív -, és a neuropszichológiai kutatások legújabb eredményeit, kifejezetten a numerikus feldolgozást, az aritmetikai képességeket és a matematikai készséget mérik.

A szintek egymásra épülnek, különböző számkörökben vizsgálják a számlálás, a numerikus információfeldolgozás, az aritmetika, a verbális feldolgozás, a fogalomértés és használat mintázatát és szintjeit.

A különböző szinteken vizsgáló szűrőlapok csomagjai tartalmaznak: egy db A4-es füzetet, amely tartalmazza a vizsgálat leírását, a másolható vizsgálati jegyzőkönyvet és munkalapot, valamint értékelő lapot, és a vizsgálat elvégzéséhez szükséges mellékleteket, illetve tartalmazza a könnyen kézbe vehető vizsgáló és pedagógus kártyákat és kivágható eszközöket, jutalomkártyákat is.

FDL diszkalkulia szűrő- és vizsgáló lap 3. szint 100-as számkör Dyscalculine.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Érdekelhetnek még…