KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Felvételi, Matematika, Matematikai készség>Matematika feladatok 6 osztályos középiskolába készülőknek

Matematika feladatok 6 osztályos középiskolába készülőknek

1680 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A feladatlapok segítségével megismerhetjük a felvételi feladatsorokban szereplő feladattípusokat, megismerhetjük azok megoldási módját. Kipróbálhatjuk, hogy 45 perc alatt külső segítség igénybevétele nélkül hány feladatot tudunk megoldani.

Cikkszám: PD259 Kategóriák: , , Szerző: Fazekas Sándor

Leírás

A felvételi előtt álló diákok és szüleik számára mindig fejtörést okoz, hogyan lehet felkészülni a központi írásbeli felvételi vizsgára. Különösen igaz ez a hatosztályos gimnáziumba jelentkezők esetén, mivel az iskolákban ilyen jellegű külön felkészítés nincs. Kell-e felkészülni, vagy fel lehet-e készülni a felvételi vizsgára? Természetesen az a válasz, hogy igen. Ez a könyv éppen azért készült, hogy segítséget nyújtson azok számára, akik nem sajnálják a szabadidejük egy részét felkészülésre, gyakorlásra fordítani.
Az utóbbi néhány év felvételi feladatlapjait alapul véve állítottam össze ezt a 20 feladatlapot, melyek mindegyikében 10-10 feladat található. A feladatlapok segítségével megismerhetjük a felvételi feladatsorokban szereplő feladattípusokat, megismerhetjük azok megoldási módját. Kipróbálhatjuk, hogy 45 perc alatt külső segítség igénybevétele nélkül hány feladatot tudunk megoldani. A könyv végén található megoldások, valamint a részletes pontozási útmutató segítségével azt is mérhetjük, hogy a megszerezhető 50 pontból hány pontot szereztünk.

További információk

Szerző

Fazekas Sándor

Kategóriák

Go to Top