KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc, Óvodapedagógia>Farmosi I. – Gaál S.: Óvodások és kisiskolások testi- és mozgásfejlődése

Farmosi I. – Gaál S.: Óvodások és kisiskolások testi- és mozgásfejlődése

Elfogyott

A bevezetõ gondolatokat az irodalom, majd pedig a módszerek ismertetése követi. Az eredmények fejezetben részletesen tárgyalják a vizsgált minta szocioökonómiai státusát, testi fejlettségét és motorikus teljesítményét. Külön fejezet szól a motorikusan tehetséges gyermekekrõl, a túlsúlyosak mozgásteljesítményérõl, valamint a születési évszak és a mozgásügyesség kapcsolatáról.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: DIC1172 Kategóriák: ,

Leírás

Könyvükben a szerzõk az óvodások és kisiskolások körében végzett testi- és mozgásfejlõdés vizsgálataik eredményét adják közre. A bevezetõ gondolatokat az irodalom, majd pedig a módszerek ismertetése követi. Az eredmények fejezetben részletesen tárgyalják a vizsgált minta szocioökonómiai státusát, testi fejlettségét és motorikus teljesítményét. Külön fejezet szól a motorikusan tehetséges gyermekekrõl, a túlsúlyosak mozgásteljesítményérõl, valamint a születési évszak és a mozgásügyesség kapcsolatáról. Könyvük óvodapedagógusok, tanítók, testnevelõ tanárok számára tartalmaz fontos információkat, de haszonnal forgathatják fõiskolai hallgatók is.

Kategóriák

Go to Top