Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Hiperaktivitás ADHD, Pedagógia, gyógypedagógia, Újdonságok>Farkas vagy áldozat – Gyakorlatközpontú kézikönyv pedagógusoknak magatartási problémák kezeléséhez és megoldásához

Farkas vagy áldozat – Gyakorlatközpontú kézikönyv pedagógusoknak magatartási problémák kezeléséhez és megoldásához

3500 Ft 3325 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A pedagógusok évről-évre egyre több olyan helyzettel találkoznak, melyek kezelése extrém kihívások elé állítja őket. Könyvünk e helyzetek megoldásához nyújt segítséget. Megtörtént esetek, bevált módszerek közreadásával járul hozzá a nehézségek megoldásához. Olyan kézikönyv, mely olvasóját önálló megoldások keresésére bíztatja.
A Farkas vagy áldozat – Gyakorlatközpontú kézikönyv pedagógusoknak a magatartási problémák kezeléséhez és megértéséhez kötet közérthető módon írja le az egyes magatartási problémák pszichodinamikai hátterét, a lehetséges okokat. Olyan szemléletet és módszereket mutat be, amelyek egyszerűen alkalmazhatók, és a problémák okait veszik célba. Megközelítésének lényegi eleme a tágabb kontextusban történő értelmezés – ideértve az inkluzív közösségfejlesztést, és a szakemberek személyiségének ápolását is.

 

Cikkszám: VBL4696 Kategóriák: , , , Szerző: Major Zsolt Balázs, Mészáros Katalin

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A pedagógusok évről-évre egyre több olyan helyzettel találkoznak, melyek kezelése extrém kihívások elé állítja őket. A Farkas vagy áldozat – Gyakorlatközpontú kézikönyv pedagógusoknak a magatartási problémák kezeléséhez és megértéséhez könyv e helyzetek megoldásához nyújt segítséget. Megtörtént esetek, bevált módszerek közreadásával járul hozzá a nehézségek megoldásához. Olyan kézikönyv, mely olvasóját önálló megoldások keresésére bíztatja.
Közérthető módon írja le az egyes magatartási problémák pszichodinamikai hátterét, a lehetséges okokat. Olyan szemléletet és módszereket mutat be, amelyek egyszerűen alkalmazhatók, és a problémák okait veszik célba. Megközelítésének lényegi eleme a tágabb kontextusban történő értelmezés – ideértve az inkluzív közösségfejlesztést, és a szakemberek személyiségének ápolását is.
“…ha olyan segítők közül kell választanom, akik közül az egyik egy sokat tapasztalt pesszimista, míg a másik egy tapasztalatlan optimista, akkor arra szavazok, akiben él a remény, hogy segíteni tud problémákkal küzdő embertársának. John B. Enright gondolatához kapcsolódóan azt mondhatjuk, hogy az olvasó szerencséje, hogy nincs rákényszerítve ilyen választásra. Olyan szerzők könyvét tartja a kezében, akiknek a tudása és optimizmusa egyaránt példamutató.” (részlet Klein Sándor előszavából)

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Major Zsolt Balázs, Mészáros Katalin

Érdekelhetnek még…