KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Drámapedagógia, Erkölcsi nevelés, Meseterápia, Óvodapedagógia>Évszakok meséi – Sokoldalú módszertani segédlettel

Évszakok meséi – Sokoldalú módszertani segédlettel

2900 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Mester Györgyi mesekönyve azért oly különleges, mert módszertani segédlettel van kiegészítve. Az alkotó szerkesztő olyan tárgymutatókkal vértezte fel, amely sokoldalú segítséget ad a pedagógusok és szülők számára a felhasználáshoz. (Körmöci Katalin)

Leírás

Az Évszakok meséi különleges mesekönyv. Miért is olyan különleges? Mert olyan szerző alkotta, aki ismeri a gyerekek lelkivilágát, érdeklődését, vágyaikat és mindennapjaikat; akinek érzelmei közel állnak a gyermeki fantáziavilághoz; akinek tollából életre kelnek tárgyak, növények, állatok, gyermekek, szülők, felnőttek; és aki a gyerekek cselekedeteit, tetteit, viselkedését irányító késztetéseit ismeri, megérti, elfogadja, és a mese világában az értékek irányába képes terelgetni.

Azért is oly különleges, mert módszertani segédlettel van kiegészítve. Az alkotó szerkesztő olyan tárgymutatókkal vértezte fel, amely sokoldalú segítséget ad a pedagógusok és szülők számára a felhasználáshoz. Ezekből bőven válogathatnak: évszakok szerint, jeles napok szerint, a főszereplők szerint, a főszereplők tulajdonsága szerint, a mesehallgató gyerek szükségletei szerint, etikai értékek szerint, műfaj szerint, életkor szerint stb. Ezáltal válik az óvodapedagógusok, a szülők és a gyerekek számára is örömteli kézikönyvvé. Ajánlom minden óvodapedagógus számára, mert a mesemondás és a mesehallgatás így valódi lélekemelő, békésen töltekező együttlétet eredményezhet.

 

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top