KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Érzelmek párosító puzzle EQ – Emotions

2790 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A gyakorló 10 feladatsorból, és minden feladatsor 20 feladatból áll. Tehát összesen 200 izgamas feladatot biztosít gyermekének a hatékony gyakorlás érdekében. Sőt! Minden feladat megoldásának levezetését is elmagyarázza gyermeke számára a program, így segítve a biztos tudás megszerzését.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Az érzelmek megnevezését, az érzések szóban történő kifejezését segítő fejlesztő játék.

Ez az Érzelmek párosító játék 8 féle érzelem felismerésére ösztönzi az óvodáskorú gyermekeket. Háromszoros  fejlesztő értéke van ennek a meleg színekkel, kedves formákkal megrajzolt, bájos történeteket elmesélő kirakós játéknak. Egyrészt felfedeztet érzelmeket kiváltó történeteket, másrészt megfigyelteti a különböző érzelmek arcmimikáját, harmadszor pedig lehetővé teszi mindezek szóban való kifejezését. Teszi ezt a legkorábbi korban, már 3 évesek is megérthetik, felismerhetik és szóban kifejezhetik a történet szereplőinek érzelmeit. Ezáltal maguk is megfelelően tudják majd kifejezni a saját érzelmüket, a szeretetet, a meglepetést, a félelmet, a haragot, a szégyenlősséget, az undort, az örömöt, vagy éppen a szomorúságot. Mindez egy nagyon fontos, nagy lépés a gyermekek fejlődésében.

Gondolatok az érzelmi nevelésről:

Az érzelmi muníciót, amelyet a mindennapokban felhasználunk majd, a családunktól kapjuk, a  szülői példákon át, a szóbeli vagy éppen játékos tanítások tesznek nem csak értő, de érző lényekké bennünket. Évtizedeken át az IQ fontossága szinte túlhangsúlyozódott, mintha kizárólag az értelem, az “okosság” határozta volna meg, ki milyen ember és ezzel hová jut el az életében. Később helyett kapott a IQ mellett az EQ, vagyis az érzelmi “intelligencia” is. A mai lélektan már egészében törekszik felismerni, mi az a sok-sok összetevő, ami egy embert egészében átfog.  Ennek az új szemléletű komplexitásnak az egyik fontos, kiemelkedő része az EQ.  Egyedülálló tervezés, és az érzelmi nevelés korai megkezdésének eszköze az Érzelmek puzzle.

Örömmel javasoljuk ezt az egyszerűségében nagyszerű játékot minden családnak és minden óvodának, kiemelten ajánljuk a fejlesztő pedagógusok figyelmébe.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top