Érzelmeink nyomában – Játékos hangulathatározó EQ

2490 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Fedezd fel az érzelmeket a boldog malaccal, a büszke tacskóval, a szomorú pingvinnel és a többi állattal közösen. Min lepődött meg a kaméleon? Miért érzi magát megbántottnak a víziló?
Tudod-e, hogy téged mi tesz boldoggá és mi az, ami elszomorít? Vajon a szüleid mikor büszkék rád, és mikor mérgesek? Ismerd meg a saját érzéseidet és beszélj róla!

Az érzelmek olykor ugyanolyan hullámzóak, mint egy tajtékos tenger. A könyv végén található hangulatkerékkel kifejezheted az aktuális érzéseidet. Töltsd ki az érzelmekkel kapcsolatos feladatokat és kérdezd meg másoktól is, hogy ők mit éreznek! 

Az Érzelmeink nyomában játékos hangulathatározó kiadvány érzelmei: boldog, büszke, szomorú, megbántott, izgatott, szorongó, meglepődött, ijedt, fél, dühös, csalódott, magányos, kíváncsi, fáradt, beteg, nyugodt.
A könyvben megjelenő állatok humorral vezetik be a gyermekeket az érzelmek világába. A meghatározások segítik összekapcsolni a gyermekek életében zajló élményeket a megfelelő érzésekkel.

 

Leírás

A társas kapcsolatok működtetésének alapfeltétele, hogy saját érzelmeinket és mások érzelmeit felismerjük és kezelni tudjuk. Fontos, hogy a gyerekek már egészen korán megtanulják azonosítani, és kifejezni mi zajlik bennük.
Az Érzelmeink nyomában Játékos hangulathatározó könyvvel abban szeretnénk segíteni, hogy az érzelmekről való kommunikáció a gyerekek mindennapi rutinjához tartozzon.
A családok közösen, beszélgetve ismerjék meg, hogy kit mi tesz boldoggá, szomorúvá, vagy éppen dühössé.
A könyvben megjelenő állatok humorral vezetik be a gyermekeket az érzelmek világába. A meghatározások segítik összekapcsolni a gyermekek életében zajló élményeket a megfelelő érzésekkel.
Ahogyan haladnak a könyvben, a gyermekek tudatosítják, hogy minden, ami történik velünk, érzelmet vált ki belőlünk. Továbbá azt is megtanulják, hogy a különböző események mást és mást válthatnak ki az emberekből.
Az Érzelmeink nyomában könyv végén található hangulatkerék segítségével bárhol, bármikor kifejezhetik, hogy érzik magukat.

További információk

Szerző

Sebestyén Mária

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top