KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Érzékelés, Fejlesztő játékok, társasjátékok, Megismerő játékok, Memória>Érzékelős Lottó – Fejlesztő játék (Előrendelhető)

Érzékelős Lottó – Fejlesztő játék (Előrendelhető)

13990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az Érzékelős Lottó fejlesztő játékkészlettel a gyerekek megtanulhatják, hogyan érzékelhetik tapintás segítségével a különböző formákat. Minden játékelem körvonalát megtaláljuk egy-egy karton kártyán, eleinte a gyermekek akárcsak lottózhatnak is a faelemekkel. Ha már jól ismerik a játékot, a fából készült alakokat zsákba rejtjük, és a gyerekeknek tapintás alapján kell megtalálniuk a kartonkártyára illő formákat.

Leírás

<p class="MsoNormal"><span style="FONT-SIZE: 12pt; FONT-FAMILY: ‘Times New Roman’,’serif’; mso-fareast-font-family: ‘Times New Roman’; mso-fareast-language: HU">Az Érzékelős Lottó fejlesztő játékkészlettel a gyerekek megtanulhatják, hogyan érzékelhetik tapintás segítségével a különböző formákat. Minden játékelem körvonalát megtaláljuk egy-egy karton kártyán, eleinte a gyermekek akárcsak lottózhatnak is a faelemekkel. Ha már jól ismerik a játékot, a fából készült alakokat zsákba rejtjük, és a gyerekeknek tapintás alapján kell megtalálniuk a kartonkártyára illő formákat. A játék tartalma: 24 színes lakozott fa figura, 24 kemény kartonból készült kártya, 1 textil zsák, 1 tanári útmutató. Ajánlott: 2 éves kortól.<o:p></o:p></span></p>

Kategóriák

Go to Top