KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Érettségi, Matematikai készség>Érettségire készülök Magyar nyelv és irodalom – Felkészítőkönyv feladatokkal és mintaszöveggel

Érettségire készülök Magyar nyelv és irodalom – Felkészítőkönyv feladatokkal és mintaszöveggel

3280 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az Érettségire készülök magyar nyelv és irodalom című érettségi felkészítőkönyv megfelel a 2017-ben megjelent új középszintű írásbeli érettségi követelményeknek.  Megmutatja, hogyan lehet a grafikai szervezők (pl. fürtábra, gondolkodástérkép) segítségével összegyűjteni és elrendezni a gondolatokat, ötleteket a szövegalkotási feladatok hatékonyabb elkészítéséhez. Az érettségi felkészítőkönyvben mintaszövegek is találhatók az érettségin új elemként megjelenő érvelési és gyakorlati szövegtípusokhoz. Ily módon a könyv hasznos eszköze lehet a tudatos felkészülésnek és felkészítésnek, mivel olyan jártasságot alakít ki az érettségi feladatainak megoldásában, amely nélkülözhetetlen a vizsga sikeres letételéhez.

Cikkszám: MS2375U Kategóriák: ,

Leírás

Az Érettségire készülök magyar nyelv és irodalom című érettségi felkészítőkönyv megfelel a 2017-ben megjelent új középszintű írásbeli érettségi követelményeknek. A kötet nem pusztán megoldandó feladatsorokat tartalmaz, a szerző a tőle megszokott alapossággal és gyakorlatiassággal rendszerezi az érettségin előforduló feladattípusokat, ezekhez tanári magyarázatokat, hasznos tanácsokat fűz, majd gyakorlófeladatokat kínál az ismeretek alkalmazásához. Megmutatja, hogyan lehet a grafikai szervezők (pl. fürtábra, gondolkodástérkép) segítségével összegyűjteni és elrendezni a gondolatokat, ötleteket a szövegalkotási feladatok hatékonyabb elkészítéséhez. Az érettségi felkészítőkönyvben mintaszövegek is találhatók az érettségin új elemként megjelenő érvelési és gyakorlati szövegtípusokhoz. Ily módon a könyv hasznos eszköze lehet a tudatos felkészülésnek és felkészítésnek, mivel olyan jártasságot alakít ki az érettségi feladatainak megoldásában, amely nélkülözhetetlen a vizsga sikeres letételéhez.

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top