KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Érettségi, Nyelvtanulás>Érettségi német – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára

Érettségi német – Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára

2890 Ft

Elfogyott

Elfogyott

2017-től változnak az érettségi követelmények. Az idegen nyelveket illetően szigorodnak, azaz az eddigi A2‒B1-es nyelvi szint helyett B1-esnek megfelelő szintet kell elérniük a diákoknak.

A Német ‒ Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára segít begyakorolni a tipikus vizsgafeladatokat és beszédhelyzeteket, hogy a felkészülés biztosan sikeres legyen. Minden, ami a sikeres felkészüléshez kell!  10 teljes tesztsor, illetve a hozzájuk tartozó megoldókulcsok. Az új vizsgakövetelményeknek megfelelő szintű és típusú feladatok. Az érettségivel azonos struktúra: olvasott szöveg értése, nyelvhelyesség, hallott szöveg értése, íráskészség A hanganyagok szövegkönyve. Tippek és tanácsok a vizsgarutin megszerzéséhez.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: KL2197 Kategóriák: ,

Leírás

2017-től változnak az érettségi követelmények. Az idegen nyelveket illetően szigorodnak, azaz az eddigi A2‒B1-es nyelvi szint helyett B1-esnek megfelelő szintet kell elérniük a diákoknak.

A német nyelvi érettségi vizsgán ennek értelmében arról kell számot adniuk, hogy rendelkeznek-e olyan nyelvtudással, amellyel a hétköznapokban jól eligazodnak, és sokféle kommunikációs helyzetben helyt tudnak állni. Ehhez egyrészt megfelelő szinten kell tudniuk németül, másrészt ismerniük kell magát a vizsgát is. A Német ‒ Feladatsorok a középszintű írásbeli vizsgára segít begyakorolni a tipikus vizsgafeladatokat és beszédhelyzeteket, hogy a felkészülés biztosan sikeres legyen.

Minden, ami a sikeres felkészüléshez kell!  Mivel segíti a kiadvány a sikeres felkészülést?  10 teljes tesztsor, illetve a hozzájuk tartozó megoldókulcsok. Az új vizsgakövetelményeknek megfelelő szintű és típusú feladatok. Az érettségivel azonos struktúra: olvasott szöveg értése, nyelvhelyesség, hallott szöveg értése, íráskészség A hanganyagok szövegkönyve. Tippek és tanácsok a vizsgarutin megszerzéséhez.

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top