KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Kommunikáció, Pedagógia, gyógypedagógia>Nézd a kezem! A gesztusnyelv kommunikációelméleti alapjai (CD nélkül, kissé karcos borító)

Nézd a kezem! A gesztusnyelv kommunikációelméleti alapjai (CD nélkül, kissé karcos borító)

5990 Ft 3800 Ft

Elfogyott

Elfogyott

Utolsó példány, CD nélkül, borítója kissé karcos.

A “Nézd a kezem!” elnevezésű gesztusnyelvrendszer mint az augmentatív és alternatív kommunikáció új lehetősége. A kötet megismertet különböző, részben Magyarországon is használatos, részben még kevésbé ismert kommunikációs modellekkel és elemzi ezek jelelésre gyakorolt következményeit. Áttekintést ad a gesztusnyelvet is magába foglaló augmentatív és alternatív kommunikációról.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: KLL1761 Kategóriák: , Szerző: Erdélyi Andrea

Leírás

A “Nézd a kezem!” elnevezésű gesztusnyelvrendszer mint az augmentatív és alternatív kommunikáció új lehetősége. A kötet megismertet különböző, részben Magyarországon is használatos, részben még kevésbé ismert kommunikációs modellekkel és elemzi ezek jelelésre gyakorolt következményeit. Áttekintést ad a gesztusnyelvet is magába foglaló augmentatív és alternatív kommunikációról. Mindazoknak szól, akik nemcsak alkalmazni szeretnék a gesztusnyelvet, hanem arra is kiváncsiak, mi a jelentősége a kommunikáció e formájának, és hogyan hat a befogadóra. Különösen ajánlják a szerzők gyógypedagógusok figyelmébe.

További információk

Szerző

Erdélyi Andrea

Kategóriák

Go to Top