KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen

Éntudatos gyerekek – Komplex fejlesztőjáték Jóga

18510 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az Éntudatos gyerekek komplex fejlesztőjátékkal relaxációs és éberségfejlesztő gyakorlatokat illesztünk be a közös játékba, hogy a gyermekek elsajátítsák és átéljék a tudatos jelenlét jótékony hatásait.

Leírás

Ha pontosan és rendszeresen végeztetjük a gyakorlatokat, segítségükkel a gyermek képes lesz kezelni a mindennapi élettel együtt járó feszültségeket vagy a szorongást. Épp ezért, nyomatékosan javasoljuk, hogy ne csak az iskolában, hanem otthon is gyakorolják őket. Eleinte irányítás és felügyelet szükséges a gyakorlatok végzéséhez, de miután már elsajátították őket, képesek lesznek önállóan is gyakorolni, és amikor szükséges, használni őket a különböző stresszhelyzetekben, illetve érzelmi és kognitív állapotuk vagy éppen viselkedésük tudatos irányításában.

A készlet tartalma: egy két részból álló gomba alakú eszköz, 6×6 játékot megjelenítő kartonkorong, egy kisebb kartonkorong a digitális anyaghoz szükséges linkkel és kóddal, valamint egy színes útmutató füzet.

Fejleszti a testmozgást, koncentrációt, beszédkészséget, érzelmi intelligenciát, javítja az általános hangulatot, mentális állapotot, a csoportfegyelmet.

Az Éntudatos gyerekek komplex fejlesztő eszköz ötvözi a valós és digitális játékokat. A letölthető program kiegészíti a dobozban található eszközt, segítséget nyújtva a gyakorlatok elvégzéséhez. Zenével, különböző hangokkal kísért animált rajzok mutatják be a következő technikákat: tudatos légzés, jógapozíciók, ezomellazítás, meditáció.

A dobozban lévő feladatkorongok zacskójában van egy kisebb korong, ezen találjuk a kódot, melyet a szintén ott található link megnyitása után be kell írni az üres mezőbe.

 

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top