KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Fejlesztő játékok, társasjátékok, Memória, Társasjátékok>Elvarázsolt labirintus – Társasjáték kicsiknek

Elvarázsolt labirintus – Társasjáték kicsiknek

11500 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Kis varázslótanoncokként próbáljuk összegyűjteni a varázstárgyakat egy különleges, elvarázsolt labirintusban.
Nemcsak szerencse, hanem jó memória is szükséges a győzelemhez, ugyanis az útvesztő falai láthatatlanok! A kétrétegű játéktábla alsó felén variálható labirintusrendszert építhetünk falapocskákból. A mágneses bábuk alsó részéhez fémgolyó illeszkedik, mely a követi a bábu mozgását, míg falba nem ütközik. Aki nyerni akar, annak bizony meg kell jegyeznie, hogy hol vannak a labirintus falai.
Fejlesztett készségek: memória, koncentráció, figyelem, finom motorika, szabálytudat. 6-14 éveseknek

Leírás

A félhold éjszakáján egy pislákoló gyertyafénynél, mit is láthatnánk? Például négy sityakos varázslótanoncot, amint egy hatalmas, ódon bőrkötetes könyv mellett gubbasztanak, és próbálják megfejteni a lapokon a kacskaringós kézírást. De ez a titokzatos pillanat nem tart soká, hiszen egyszerre felkiáltanak: “Hát persze, rúnakövek az elvarázsolt, láthatatlan labirintusban!”

Nem lesz másra szükséged, csak a jó memóriádra!

És hogy éppen merre bukkan fel egy rúnakő? Ezt húzózsákkal fogjátok eldönteni. A kihúzott korongot a táblán jelölt helyére teszitek, és indulhat is a varázskő gyűjtés! A köröd során dobsz a dobókockával, és igyekszel nem falnak menni. Ha mégis, vissza kell térned a kiindulási helyedre, és jól megjegyzed magadnak a fal helyét, hogy legközelebb már ne történhessen ilyen.

A játéktábla alsó részén, falapokból alakíthatjátok ki a labirintust, így a falakat a játék során senki nem látja. Ha egy fa játékbábu, át akarna menni egy falon, az aljához mágnessel erősített fém golyó leesik, jelezve, hogy ott bizony fal volt…

A labirintust érdemes minden játék előtt átalakítani picit, hogy változatos, varázslatos felfedezői élményben lehessen részetek! Mihelyst valaki megszerzi az ötödik rúnakövét, megnyeri a játékot!

A játékkal fejlődik a memória, a képzelet, a térlátás, az irány felismerés, az összefüggések felismerése, a szabálytudat, a koncentráció, a szándékos figyelem, a mennyiség érzékelése, a szem-kéz koordináció, a finommotorika, a kitartás, a kudarctűrő képesség, és a türelem, ezért akár fejlesztő játéknak is kiváló gyerekjáték.

Kategóriák

Go to Top