KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Gyakorlók, fejlesztők diákoknak>Írás, olvasás>Első írásfüzetem a nagybetűkhöz 1. osztály

Első írásfüzetem a nagybetűkhöz 1. osztály

890 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Az Első írásfüzetem a kisbetűkhöz és az Első írásfüzetem a nagybetűkhöz kiadványok nagy hangsúlyt fektetnek a betűkapcsolás tanítására is. A betűkapcsolási formák mindegyike alaposan megtanítható: c-s kapcsolás, hegyes kapcsolás, hurokvonallal kapcsolás, hozzáillesztés. A nagybetűk kapcsolásával a keresztneveket, helységneveket gyakorolhatják a gyerekek, illetve már a mondatok nagy kezdőbetűvel történő írását is.

 

Cikkszám: MK2408 Kategóriák: , Címkék: , , , Szerző: Csájiné Knézics Anikó

Leírás

Az Első írásfüzetem a kisbetűkhöz és az Első írásfüzetem a nagybetűkhöz kiadványok nagyban segítik majd a tanítók munkáját. Az írástanítás során egész osztálynyi füzetet kell előírniuk naponta, mely sok időt vesz igénybe. Az előírt füzetek használatával több idő jut felkészülésre, a tanítási folyamathoz kapcsolódó egyéb tevékenységekre.

Mindkét írásfüzet nagy hangsúlyt fektet a betűkapcsolás tanítására is. A betűkapcsolási formák mindegyike alaposan megtanítható: c-s kapcsolás, hegyes kapcsolás, hurokvonallal kapcsolás, hozzáillesztés. A nagybetűk kapcsolásával a keresztneveket, helységneveket gyakorolhatják a gyerekek, illetve már a mondatok nagy kezdőbetűvel történő írását is.

További információk

Szerző

Csájiné Knézics Anikó

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top