Főoldal>Anyanyelv, beszédkészség fejlesztese, Készségfejlesztés, Logopédia fejlesztő kiadványok, Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc>Együtt lenni jó! – Mozgás-, ritmus- és beszédfejlesztő feladatgyűjtemény 3-7 éveseknek

Együtt lenni jó! – Mozgás-, ritmus- és beszédfejlesztő feladatgyűjtemény 3-7 éveseknek

2660 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Olyan verseket, meséket, dalokat, feladatokat, játékokat gyűjtöttek össze, találtak ki a szerzők az Együtt lenni jó!  mozgás-, ritmus- és beszédfejlesztő gyűjteményben, amelyek a gyermekek ismereteit, gondolkodását, készségeit fejlesztik. Ezzel a játékos könyvvel a gyermek ismeretei, szókincse, kifejezőkészsége, figyelme kitartása szinte észrevétlenül fejlődik.

Cikkszám: LG93 Kategóriák: , , , Címkék: , , , Szerző: Fehérné Kovács Zs., Mácsainé Hajós K., Szebényiné Nagy É.

Leírás

Olyan verseket, meséket, dalokat, feladatokat, játékokat gyűjtöttek össze, találtak ki a szerzők az Együtt lenni jó! mozgás-, ritmus- és beszédfejlesztő gyűjteményben, amelyek a gyermekek ismereteit, gondolkodását, készségeit fejlesztik. Ezzel a játékos könyvvel a gyermek ismeretei, szókincse, kifejezőkészsége, figyelme kitartása szinte észrevétlenül fejlődik majd, mivel a szülővel való boldog együttléte nyitottá, befogadóvá, kiegyensúlyozottá teszi.

További információk

Szerző

Fehérné Kovács Zs., Mácsainé Hajós K., Szebényiné Nagy É.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top