Főoldal>Fejlesztő játékok, társasjátékok>Memória, Társasjátékok>Egyszer volt, hol nem volt – Memóriajáték társasjáték

Egyszer volt, hol nem volt – Memóriajáték társasjáték

3890 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Gyönyörűen illusztrált elmeélesítő társasjáték, négy közkedvelt mesével. Memóriajáték, melyben minden játékosnak a saját meséjéhez tartozó korongpárokat kell megtalálnia. A memória játékok általános szabálya annyival bővül ebben a társasjátékban, hogy emlékezni kell a játék során a játékosnak jutott mesére, ennek a mesének a szereplőire és egyéb figuráira. Ez a társasjáték nagyon jó fejlesztő játék, amely a verbális emlékezet megmozgatva a fejleszti a képi emlékezet is.
4-8 éveseknek ajánlott.

Cikkszám: BNDJ8466 Kategóriák: ,

Leírás

Mesés társasjáték, gyönyörűen illusztrált elmeélesítő játék, négy közkedvelt mesével.

Memóriajáték, melyben minden játékosnak a saját meséjéhez tartozó korongpárokat kell megtalálnia. A memória játékok általános szabálya annyival bővül ebben a társasjátékban, hogy emlékezni kell a játék során a játékosnak jutott mesére, ennek a mesének a szereplőire és egyéb figuráira. Ez a társasjáték nagyon jó fejlesztő játék, amely a verbális emlékezet megmozgatva a fejleszti a képi emlékezet is.

Az Egyszer volt, hol nem volt társasjáték tartalma: 4 db mese tábla, Piroska és a farkas, Aranyhajú kislány és a 3 medve (Boglárka és a 3 medve), A 3 kismalac, Hófehérke és a 7 törpe, 40 db kör alakú kártya, mesénként 5 féle pár.

4-8 éveseknek ajánlott.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top