Share on Pinterest
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Érettségi, Felvételi, Helyesírás, nyelvtan, Újdonságok>Egybeírás és különírás munkafüzet – Feladatok az egyszerű és összetett szavak helyesírásához

Egybeírás és különírás munkafüzet – Feladatok az egyszerű és összetett szavak helyesírásához

990 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A feladatokban többnyire olyan szavak, szószerkezetek, összetételek helyesírását gyakoroltatjuk, amelyek nem szerepelnek illusztrációként a szabálypontokban, ugyanis azt valljuk, hogy egy gyakorlófüzet elsődleges célja a helyesírási szabályok alkalmazása, az analógiák fölismerése, felismertetése. A feladatok megoldásai megtalálhatók a kiadvány végén. Az egybeírás és különírás munkafüzet főként a középiskolás korosztály számára készült, de a helyesírás kérdései iránt érdeklődők szélesebb köre, fiatalabbak és idősebbek számára is hasznos lehet a feladatok megoldása.

Cikkszám: TN3359 Kategóriák: , , , , Címkék: , Szerző: Cs. Nagy Lajos

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Az Egybeírás és különírás munkafüzet feladatokat tartalmaz az egyszerű és összetett szavak helyesírásához. A gyakorló kiadvány A magyar helyesírás szabályai 12. kiadásának A különírás és az egybeírás című fejezeteiben megfogalmazott szabálypontok tartalmi elmélyítéséhez és gyakorlásához kíván segítséget nyújtani. A feladatokban többnyire olyan szavak, szószerkezetek, összetételek helyesírását gyakoroltatjuk, amelyek nem szerepelnek illusztrációként a szabálypontokban, ugyanis azt valljuk, hogy egy gyakorlófüzet elsődleges célja a helyesírási szabályok alkalmazása, az analógiák fölismerése, felismertetése. A feladatok megoldásai megtalálhatók a kiadvány végén. Az egybeírás és különírás munkafüzet főként a középiskolás korosztály számára készült, de a helyesírás kérdései iránt érdeklődők szélesebb köre, fiatalabbak és idősebbek számára is hasznos lehet a feladatok megoldása.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Cs. Nagy Lajos

Érdekelhetnek még…