KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, tanulási zavar - Szakkönyv, Óvodapedagógia, Tesztek>Szűrőeljárás óvodáskorban a tanulási zavar lehetőségének vizsgálata: MSSST

Szűrőeljárás óvodáskorban a tanulási zavar lehetőségének vizsgálata: MSSST

Elfogyott

Az MSSST (Meeting Street School Szûrõteszt), amelyet az Egyesült Államokban óvodáskorú gyermekek vizsgálatára dolgoztak ki, elõre jelezheti az iskolai tanulási zavar veszélyét. A kiadvány a szûrõrendszer használatának bemutatása mellett ismerteti a tanulási zavar elméleti megközelítését, a próbával kapcsolatos eddigi tapasztalatokat, valamint a szûrés utáni szakvizsgálat lehetõségeit.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

Az MSSST (Meeting Street School Szûrõteszt), amelyet az Egyesült Államokban óvodáskorú gyermekek vizsgálatára dolgoztak ki, elõre jelezheti az iskolai tanulási zavar veszélyét. Használatával nagy létszámú csoportok szûrése végezhetõ el rövid idõ alatt, s az egyéni eredmények ismeretében a szakember eldöntheti, szükséges-e a további, pontosabb és részletesebb diagnózist adó szakvizsgálat. A kiadvány a szûrõrendszer használatának bemutatása mellett ismerteti a tanulási zavar elméleti megközelítését, a próbával kapcsolatos eddigi tapasztalatokat, valamint a szûrés utáni szakvizsgálat lehetõségeit.

Kategóriák

Go to Top