KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Gyakorlók, fejlesztők diákoknak>Fogalmazás>Megtanulok fogalmazni – Gyakorlati útmutató a fogalmazásíráshoz nem csak diákoknak

Megtanulok fogalmazni – Gyakorlati útmutató a fogalmazásíráshoz nem csak diákoknak

1590 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A közvetlen, tegező stílusban megírt könyv olvasmányként is élvezetes, mégis a legfőbb erénye, hogy minden segítséget megkap belőle az, aki míves fogalmazást szeretne kanyarítani. A szerző mintegy kézen fogja az olvasót, és megannyi példán keresztül bemutatja a fogalmazásírás szakaszait, a szöveg helyes felépítését és az írásbeli fogalmazás legfontosabb típusait, az elkészült munka értékelésének szempontjait és a szövegszerkesztővel való fogalmazásírás trükkjeit. A kötetet „puska” zárja, összefoglalva a tanácsokat.

Cikkszám: PD276 Kategória: Szerző: Dr. Tóth László

Leírás

Gyakorlati útmutató a fogalmazásíráshoz nem csak diákoknak – áll a kötet alcímében, joggal. Mert ez a könyv diákokhoz és felnőttekhez egyaránt szól, s az elméleti fejtegetéseket mellőzve praktikus tanácsok özönével örvendezteti meg az olvasót. „Ezt a könyvet nem azért vetted kézbe, hogy a szerzővel közösen borongj a fogalmazásírók sanyarú sorsán, hanem hogy tanácsokra lelj benne” – írja a szerző az előszóban. És kap is tanácsokat bőven az olvasó.<br />A közvetlen, tegező stílusban megírt könyv olvasmányként is élvezetes, mégis a legfőbb erénye, hogy minden segítséget megkap belőle az, aki míves fogalmazást szeretne kanyarítani. A szerző mintegy kézen fogja az olvasót, és megannyi példán keresztül bemutatja a fogalmazásírás szakaszait, a szöveg helyes felépítését és az írásbeli fogalmazás legfontosabb típusait, az elkészült munka értékelésének szempontjait és a szövegszerkesztővel való fogalmazásírás trükkjeit. A kötetet „puska” zárja, összefoglalva a tanácsokat.<br />A szerző azt nem ígéri, hogy hivatásos írót farag az olvasóból, de azt igen, hogy amennyiben megszívleli a tanácsokat, némi gyakorlás után az írásbeli kifejezés nem fog gondot okozni sem a tanulmányok során, sem az életben.

További információk

Szerző

Dr. Tóth László

Kategóriák

Go to Top