KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pedagógia, gyógypedagógia, Tesztek>Példatár az emberalak-ábrázolás és a vizuo-motoros koordináció diagnosztikus értékeléséhez

Példatár az emberalak-ábrázolás és a vizuo-motoros koordináció diagnosztikus értékeléséhez

Elfogyott

Az emberalak-ábrázolás és a vizuo-motoros koordináció értékelésének megtanulásához nyújt segítséget. A példatár a minõségi elemzés szempontjait, a teljesítmény-mutatók kiszámításának és a próba felvételének módját tartalmazza. A példaanyagot értelmi, érzelmi fogyatékos, nyelvi fejlõdésükben, mozgásukban és tanulásukban akadályozott, pszichésen sérült gyermekek munkáiból állították össze. Az ismertetésre kerülõ diagnosztikus eljárások a papír-ceruza tesztek körébe tartoznak.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 906 Kategóriák: ,

Leírás

A példatár a pszichodiagnosztika elméleti ismereteinek gyakorlati alkalmazásához készült. A hazai gyógypedagógiai diagnosztikus munkában leggyakrabban használt eljárások közül az emberalak-ábrázolás és a vizuo-motoros koordináció értékelésének megtanulásához nyújt segítséget. A példatár a minõségi elemzés szempontjait, a teljesítmény-mutatók kiszámításának és a próba felvételének módját tartalmazza. A példaanyagot értelmi, érzelmi fogyatékos, nyelvi fejlõdésükben, mozgásukban és tanulásukban akadályozott, pszichésen sérült gyermekek munkáiból állították össze. Az ismertetésre kerülõ diagnosztikus eljárások a papír-ceruza tesztek körébe tartoznak.

Kategóriák

Go to Top