KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Pszichológia>Pszichoterápia és rehabilitáció a gyermekellátásban a speciális szükségletű gyermekekkel végzett vizsgálatok tükrében

Pszichoterápia és rehabilitáció a gyermekellátásban a speciális szükségletű gyermekekkel végzett vizsgálatok tükrében

2280 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A játék, a zene, a mozgás, a beszélgetések vagy különbözõ kreatív tevékenységek keretében folytatott terápiás foglalkozások jó lehetõséget kínálnak a szorongás leküzdésére, az önismeret kialakítására, a traumatikus élmények feldolgozására gyermekeknek, szülõknek egyaránt. A gyermekkori pszichoterápiáról és rehabilitációról szóló könyv fejezeteit olvasva megismerhetik a klinikai gyermekpszichológia területén járatos szakember nézeteit, tapasztalatait, diagnosztikus és terápiás munkáját.

Cikkszám: DID1353 Kategória: Szerző: Dr. Nagy Beáta

Leírás

A játék, a zene, a mozgás, a beszélgetések vagy különbözõ kreatív tevékenységek keretében folytatott terápiás foglalkozások jó lehetõséget kínálnak a szorongás leküzdésére, az önismeret kialakítására, a traumatikus élmények feldolgozására gyermekeknek, szülõknek egyaránt. A gyermekkori pszichoterápiáról és rehabilitációról szóló könyv fejezeteit olvasva megismerhetik a klinikai gyermekpszichológia területén járatos szakember nézeteit, tapasztalatait, diagnosztikus és terápiás munkáját, amelyet ún. speciális szükségletû gyermekek különbözõ csoportjai körében folytatott a gyermekrehabilitáció területén, bizonyítva egyben azt is, hogy a megfelelõen nyújtott, szakszerû segítségadással jelentõsen csökkenthetõk a gyermek fejlõdésének kedvezõtlen körülményei.

További információk

Szerző

Dr. Nagy Beáta

Kategóriák

Go to Top