KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Érzelmi intelligencia EQ, érzelmi nevelés, Kommunikáció, Pedagógia, gyógypedagógia>Így is lehet nevelni és tanítani – Erőszakmentes kommunikáció az iskolában és otthon

Így is lehet nevelni és tanítani – Erőszakmentes kommunikáció az iskolában és otthon

Elfogyott

Ez a könyv bevált módszereket kínál a tanároknak és olyan osztálylégkör megteremtéséhez, amelyben a diákok a szó legteljesebb értelmében fejlődhetnek. Dr.Thomas Gordon. A könyv gyakorlati módszerekkel ismertet meg: Hogyan kelthető fel a diák érdeklődése, növelhető a teljesítménye, javítható az emlékezőtehetsége? Miként teremthető meg a biztonságos és támogató tanulási és munkalégkör? Hogan fejleszthető az érzelmi intelligencia, és hogyan teremthetők meg a tiszteletteljes, együttérzésen alapuló társas kapcsolatok, miként oldhatók meg a konfliktushelyzetek, előzhető vagy szelidíthatő meg az agresszivitás? Hogyan fedezheti fel újra a tanár az érdeklődő diákok tanításából fakadó örömet?

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: AGY2154 Kategóriák: , , Szerző: Dr. Marshall B. Rosenberg

Leírás

Ez a könyv bevált módszereket kínál a tanároknak és olyan osztálylégkör megteremtéséhez, amelyben a diákok a szó legteljesebb értelmében fejlődhetnek. Dr.Thomas Gordon. A könyv gyakorlati módszerekkel ismertet meg: Hogyan kelthető fel a diák érdeklődése, növelhető a teljesítménye, javítható az emlékezőtehetsége? Miként teremthető meg a biztonságos és támogató tanulási és munkalégkör? Hogan fejleszthető az érzelmi intelligencia, és hogyan teremthetők meg a tiszteletteljes, együttérzésen alapuló társas kapcsolatok, miként oldhatók meg a konfliktushelyzetek, előzhető vagy szelidíthető meg az agresszivitás? Hogyan fedezheti fel újra a tanár az érdeklődő diákok tanításából fakadó örömet?

További információk

Szerző

Dr. Marshall B. Rosenberg

Kategóriák

Go to Top