KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Kommunikáció, Nevelés, tanácsadás, Óvodapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia, Pszichológia>A szavak ablakok vagy falak – Erőszakmentes kommunikáció

A szavak ablakok vagy falak – Erőszakmentes kommunikáció

4500 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Mit tanulhatunk meg a könyvből? A lehetséges konfliktushelyzetek békés párbeszéddé alakítását. Szakítást a dühbe és depresszióba torkolló gondolkodásmóddal. Olyan kifejezésmódot, amely segít elkerülni az ellenségeskedést. Az empátia gyógyító erejét felhasználva együtérzéssel kommunikálni. Minden megnyilvánulásban meghallani a "köszönöm" és "kérem" szavakat. Teljesebbé tenni az életet magunk és mások számára.

Cikkszám: AGK1741 Kategóriák: , , , , Szerző: Dr. Marshall B. Rosenberg

Leírás

Az erőszakmentes kommunikáció az a feledésbe merült nyelv, melyen azok az emberek beszélnek, akik törődnek egymással és harmónikus életre vágynak. Rosenberg doktor történetek, példák és párbeszédek segítségével kínál gyakorlati megoldásokat a nehéz kommunikációs helyzetekre. Mit tanulhatunk meg a könyvből? A lehetséges konfliktushelyzetek békés párbeszéddé alakítását. Szakítást a dühbe és depresszióba torkolló gondolkodásmóddal. Olyan kifejezésmódot, amely segít elkerülni az ellenségeskedést. Az empátia gyógyító erejét felhasználva együtérzéssel kommunikálni. Minden megnyilvánulásban meghallani a “köszönöm” és “kérem” szavakat. Teljesebbé tenni az életet magunk és mások számára.

További információk

Szerző

Dr. Marshall B. Rosenberg

Kategóriák

Go to Top