KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Beszédértés, beszédfejlesztés, Óvodapedagógia, Tesztek>GMP Diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok

GMP Diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok

2830 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A GMP-diagnosztika 3-6 év közötti gyermekek beszédfeldolgozását, vagyis a beszédészlelési és a beszédmegértési folyamatokat vizsgálja. Ezeknek a folyamatoknak az életkori szintű működése szükséges az ép, tiszta beszédhez, az olvasás és írás elsajátításához, a tanuláshoz. Különféle jelzések utalnak a részfolyamatok zavarára, például a tarts beszédhiba, az ép hallás melletti figyelmetlenség, a túlzott játékosság, a mesehallgatás kerülése, magatartási, viselkedési gondok, verstanulási nehézség.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A GMP-diagnosztika 3-6 év közötti gyermekek beszédfeldolgozását, vagyis a beszédészlelési és a beszédmegértési folyamatokat vizsgálja. Ezeknek a folyamatoknak az életkori szintű működése szükséges az ép, tiszta beszédhez, az olvasás és írás elsajátításához, a tanuláshoz. Különféle jelzések utalnak a részfolyamatok zavarára, például a tarts beszédhiba, az ép hallás melletti figyelmetlenség, a túlzott játékosság, a mesehallgatás kerülése, magatartási, viselkedési gondok, verstanulási nehézség. A gyanújeleket mutató gyermekek tesztelése feltétlenül javasolt. A tesztcsomag ajánlott logopédusoknak, gyógypedagógusoknak, óvónőknek, tanítóknak, pszichológusoknak, konduktoroknak.

További információk

Szerző

Dr. Gósy Mária

Kategóriák

Go to Top