Share on Pinterest
There are no images.
Osszd meg barátaiddal


Submit
>, Óvodapedagógia, Tesztek>GMP Diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok

GMP Diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok

2600 Ft

Kívánságlistába
Kívánságlistába

A GMP-diagnosztika 3-6 év közötti gyermekek beszédfeldolgozását, vagyis a beszédészlelési és a beszédmegértési folyamatokat vizsgálja. Ezeknek a folyamatoknak az életkori szintű működése szükséges az ép, tiszta beszédhez, az olvasás és írás elsajátításához, a tanuláshoz. Különféle jelzések utalnak a részfolyamatok zavarára, például a tarts beszédhiba, az ép hallás melletti figyelmetlenség, a túlzott játékosság, a mesehallgatás kerülése, magatartási, viselkedési gondok, verstanulási nehézség.

Leírás

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

A GMP-diagnosztika 3-6 év közötti gyermekek beszédfeldolgozását, vagyis a beszédészlelési és a beszédmegértési folyamatokat vizsgálja. Ezeknek a folyamatoknak az életkori szintű működése szükséges az ép, tiszta beszédhez, az olvasás és írás elsajátításához, a tanuláshoz. Különféle jelzések utalnak a részfolyamatok zavarára, például a tarts beszédhiba, az ép hallás melletti figyelmetlenség, a túlzott játékosság, a mesehallgatás kerülése, magatartási, viselkedési gondok, verstanulási nehézség. A gyanújeleket mutató gyermekek tesztelése feltétlenül javasolt. A tesztcsomag ajánlott logopédusoknak, gyógypedagógusoknak, óvónőknek, tanítóknak, pszichológusoknak, konduktoroknak.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

További információk

Szerző

Dr. Gósy Mária