KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Önfejlesztés, Pedagógia, gyógypedagógia, Relaxáció>Meg tudod oldani! – Gyakorlatok a stresszkezelés, a kapcsolatokban való eligazodás, valamint az önbecsülés és az életvezetési készségek fejlesztésére (7-12. osztály)

Meg tudod oldani! – Gyakorlatok a stresszkezelés, a kapcsolatokban való eligazodás, valamint az önbecsülés és az életvezetési készségek fejlesztésére (7-12. osztály)

2900 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A pedagógusokat különböző fontos iskolai témák tanításában, és feldolgozásában ezúttal konkrét – a diákoknak kiosztható feladatlapokkal támogatjuk. A feladatlapok témakörei önmagukért beszélnek: stressz-kezelés, önbecsülés, kapcsolatok és életviteli készségek. A témák mindegyike rendkívül fontos a gyerekek fejlődése szempontjából Az élet olyan területeit érintik, amelyek a harmonikus személyiség és a kiegyensúlyozott élet alapfeltételei közé tartoznak.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: SZI2451 Kategóriák: , , Szerző: Dr. Czike Bernadett szerk.

Leírás

Ez a kiadvány a SZIA könyvek sorozatában új műfajt jelenít meg. A pedagógusokat különböző fontos iskolai témák tanításában, és feldolgozásában ezúttal konkrét – a diákoknak kiosztható feladatlapokkal támogatjuk. A feladatlapok témakörei önmagukért beszélnek: stressz-kezelés, önbecsülés, kapcsolatok és életviteli készségek. A témák mindegyike rendkívül fontos a gyerekek fejlődése szempontjából Az élet olyan területeit érintik, amelyek a harmonikus személyiség és a kiegyensúlyozott élet alapfeltételei közé tartoznak. Azt ajánljuk a pedagógusoknak, hogy teremtsenek különleges légkört azoknak az óráknak, amikor ezzel a könyvvel foglalkoznak, érzékeltessék hogy ezek azok a különleges órák, alkalmak, ahol magukkal foglalkoznak, amikor az élet nagy és fontos kérdéseiben kapnak segítséget a többiektől és a tanáruktól.

További információk

Szerző

Dr. Czike Bernadett szerk.

Kategóriák

Go to Top