KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Mozgásfejlesztés, testnevelés, tánc>Új lehetőségek a gyógytestnevelésben – Mozgáskultúra fejlesztés, differenciált torna 3-18 éveseknek

Új lehetőségek a gyógytestnevelésben – Mozgáskultúra fejlesztés, differenciált torna 3-18 éveseknek

Ft

Elfogyott

Elfogyott

A könyvben helyet kapnak a helytelen testtartások, a gerincdeformitások, a mellkasdeformitások, az alsó végtag elváltozása, a belgyógyászati betegségek gyógytestnevelését segítõ gyakorlatok, játékos vízi gyakorlatok, csípõizületi betegségek javítására szolgáló táncos gyakorlatok.

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 1446 Kategória: Szerző: Dr. Bencze, Dr.Bacsó, Szászné Sziklai

Leírás

A szerzõk ebben a könyvben a külföldi tapasztalataikat is szeretnék átadni, ahol a gyógytestnevelés egyes speciális hatású gyakorlatai szervesen beépülnek az óvodai, iskolai testnevelési mozgásanyagba. Az óvodai, iskolai testnevelési mozgásanyagukban a természetes mozgások dominálnak, amit a gyermek ösztöne diktál, pl. mászás, kúszás, csúszás, egyensúlyozás. A természetes mozgásoknál jobb gyógytestnevelési gyakorlatokat ki sem lehetne találni, mert a természetes mozgások a törzs mindkét oldalát egyformán foglalkoztatják, így nélkülözhetetlenek a test izomcsoportjainak arányos fejlõdéséhez. A könyvben helyet kapnak a helytelen testtartások, a gerincdeformitások, a mellkasdeformitások, az alsó végtag elváltozása, a belgyógyászati betegségek gyógytestnevelését segítõ gyakorlatok, játékos vízi gyakorlatok, csípõizületi betegségek javítására szolgáló táncos gyakorlatok.

További információk

Szerző

Dr. Bencze, Dr.Bacsó, Szászné Sziklai

Kategóriák

Go to Top