KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Drámapedagógia, Pedagógia, gyógypedagógia>Mesék így is, úgy is – Olvasásra és drámajátékra készen CD mellékletel

Mesék így is, úgy is – Olvasásra és drámajátékra készen CD mellékletel

Elfogyott

Különlegessége, hogy minden meséből kettő, egy olvasásra kész és egy drámajátékra / bábjátékra alkalmas változat olvasható benne. Segítségéval bátran belevághatnak a bábozásba, dramatizálásba akár a kezdők is. A nagy gyakorlattal bírók pedig jó alapanyagként használhatják.Mindenkinek, aki gyermeket nevel, legfőbb kincs, a játék. Azokra az alkalmakra, amikor legszívesebben magunk is csak halgatnánk a mesét a gyermekekkel együtt, a könyvben rejtőzik egy "zenés hangoskönyv".

Kívánságlistába
Kívánságlistába
Cikkszám: 1726 Kategóriák: , Szerző: Dobos Edit

Leírás

Játékos kedvű felnőtteknek ajánlja a szerző a könyvet. Különlegessége, hogy minden meséből kettő, egy olvasásra kész és egy drámajátékra / bábjátékra alkalmas változat olvasható benne. Segítségéval bátran belevághatnak a bábozásba, dramatizálásba akár a kezdők is. A nagy gyakorlattal bírók pedig jó alapanyagként használhatják.Mindenkinek, aki gyermeket nevel, legfőbb kincs, a játék. Azokra az alkalmakra, amikor legszívesebben magunk is csak halgatnánk a mesét a gyermekekkel együtt, a könyvben rejtőzik egy “zenés hangoskönyv”.

További információk

Szerző

Dobos Edit

Kategóriák

Go to Top