KrasznárKönyv az eredeti. Fejlesztő, logopédiai és gyógypedagógiai könyvek az elsőtől.
Fejlesztés nagyszerűen
Főoldal>Beszédértés, beszédfejlesztés, Oktatási segédeszközök, Óvodapedagógia, Pedagógia módszertan>Difer Hívókép és szókártya gyűjtemény – A beszédhanghallás fejlesztéséhez

Difer Hívókép és szókártya gyűjtemény – A beszédhanghallás fejlesztéséhez

4800 Ft

Elfogyott

Elfogyott

A Difer hívókép- és szókártya gyűjteményben a rajzos szókártyákon a Beszédhanghallás fejlesztése 4-8 éves életkorban c. kézikönyvben található szógyűjtemény legjellemzőbb szavait illusztráltuk. Használni lehet a gyakorolt beszédhangok felismerésére, későbbiekben szógyűjtésre és a beszédhangok differenciálására.

Kívánságlistába
Kívánságlistába

Leírás

A rajzos szókártyákon a Beszédhanghallás fejlesztése 4-8 éves életkorban c. kézikönyvben található szógyűjtemény legjellemzőbb szavait illusztráltuk. Használni lehet a gyakorolt beszédhangok felismerésére, későbbiekben szógyűjtésre és a beszédhangok differenciálására. A csomagban 37 db B5-ös méretű hívókép, illetve 192 db kivágható rajzos szókártya található. A hívóképek és a szókártyák kartonpapírból készültek, a szókártyák hátulján a szavak is szerepelnek színes kiemeléssel jelölve a hangoztatandó hangot.

A Difer hívókép és szókártya gyűjtemény taneszköz a beszédhanghallás fejlesztéséhez óvodapedagógusoknak és tanítóknak. A hangképzet kialakításának szemléltető eszköze.

Érdekelhetnek még…

Kategóriák

Go to Top